Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Каталог

Sporta Uzturs

Andele! Kā tas var būt, ka savu sporta uzturu ko vēlējos sen pārdot, nobloķējāt, bet šodien skatos reklāma ar Proteiniem Jusu pašu lapā! Kā tad īsti ir ..var vai nevar? Kaut kas ir mainījies?
laurame
Laikam par reklāmām ,tomēr maksā vairāk , kā par Jūsu sludinājumu 😬
Nu ,ja palasa noteikumus , mārketings šeit nav pieļaujams , tikai un vienīgi savu lietu izpārdošana(ko pats vairs nenēsā/nelieto)
Protams te daudzas andelējās kā tirgū ,pat manekeni ir utt. Bet nu ...
Удаленный пользователь
Šajā portālā adminiem ļoooti patīk bloķēt sludinājumus. Man tā nobloķēja pilnīgi visus aktīvos, pazaudēju gandrīz 10 e.
Man pat nobloķēja lietotus, vienreiz vilktus apavus (sludinājumā arī biju norādījusi, ka ir vilkti), minot kā bloķēšanas iemeslu, ka tie ir jauni un komercdarbība portālā ir aizliegta.
Acīmredzot, adminiem labāk zināt kāds ir manu preču stāvoklis 😅🤦🏽‍♀️
laurame
Dīvaini ,ka nebloķē reālas komercdarbības . Laikam daudz naudiņas ienāk , nav izdevīgi. A ,ja tikai pāris sludinājumi , tad pēkšņi nedrīkst ,pret noteikumiem ... Nu tad pie bloķēšanas un sludinājumu dzēšanas būtu arī nauda jāatgriež ,nevis jāiekasē un jālozē ,kurus tad dzēsīs ,bet kurus paturēs.
skaistaslietas
Varbūt admini domāja, ka Jums tie proteīni vairumā un nu tik sāksies lielā tirdzniecība. Man bija divas vienādas smaržas uzdāvinātas svētkos, vēlējos šeit pārdot, jo nepatika, arī bloķēja sludinājumus, ka nodarbojos ar komercdarbību, lai gan vienkārši velejos atbrīvoties no tā, ko man nevajag. Nesen pārdevu divus vienādus džinsus - jo man bija divi vienādi tāpēc, ka patika ļoti, tos sludinājumus laikam palaida garām. Tāpat pagājušā gadā svētkos, gribēju pārdot sniegavīru dekorus, kas kā jau dekori ir vairaki gabali, ieliku sludinājumu ar visiem kopā, bloķēja kā komercdarbību, labāk reali būtu bloķējuši tos, kas tur vienu sludinājumu menešiem ilgi, jo tirgo bienu preci vairumā, vel tekstā minot, ka visi izmeri ir :))
i.i.
Sporta uzturs tā pat kā bērnu pārtika ir Ok. 💪

Es tik brīnos par to, ka elektroniskās cigaretes un veipu aparāti te parādās ar ļoti lielu regularitāti.

Un piekritīšu, ka komercija te iet uz urrā. Ted Baker un Victorias secret ķermeņa kopšanas līdzekļi vienām un tām pašām pārdevējām tik ļoti daudz iepirkti “ priekšdienām”, ka vesela armija varētu smērēties mēnešiem.
pērļu pūralāde
šis ir komerdarbības portālos,ar to vajadzētu sākt,jo sludinājumi ir par maksu un pārsvarā sludekļu skaits sākas no 200+.
Par personu KRISTATA visi sūdzas,jo viņai atklāta komercdarbība,bet draudzenes var tirgot ko vēlas un cik vēlas,liek tik jaunas šmotkas un aiziet...
Man nobloķēja visus ieliktos sludinājumus,naudu,protams,neatgriež .Izlabot nevar,nepaskaidro un uz 15 vēstulēm,ko esmu rakstījusi,viņiem vispār nospļauties.TĀDA IR ATTIEKSME.
p.s. ja neļauj tirgot sporta uzturu,kā tad var reklamēties ceļojumu kantori un koppirkumi? Tā taču ir konkurence un un vairumtirdzniecība?
Комментарии больше не принимаются, ввиду того, что данная тема не активна уже более 30 дней.