Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Omniva

Vēlos brīdināt pārdevējus, pārmēriet katru mm, lai nepārsniedz norādītos izmērus! Omniva nav diez ko atsaucīga!
Situācija šāda! Iegādājos no Sievietes preci uz L izmēra! Sāku interesēties, kur mana lielā paka, ja citas velak sutitas sen saņēmusi! Tas ta! Izrādās! Pārdevēja esot nosūtījusi vienā no Rīgas pakomātiem, kur esot ielīdis, nauda samaksata utt! Bet viņiem Noliktavā šī paka esot 1 cm par lielu! un dažādos reģionos pakomāti atšķiroties! Esot vecie un esot Jaunie pakomati! Kā rezultātā, viņi piedāvā kurjeru pa 19 eiro ar 50% atlaidi.t.i. jau samaksatie 5 + 7.50 =12.50 izmaksātu šī mana paka! Manis piedāvātos risinājumus viņi atteica! Redzu, Principa jautājums! Protams vīlusies!
snorkes-jaunkundze
Pārsteudzoši...Laikam omnivā kaut kas mainījies.Vēl novembrī nosūtīju S izmērā kastīti , kas izrādījās apm.1cm par augstu.To gan sapratu tikai pie pakomāta, bet tā kā nauda par sūtīšanu bija jau samaksāra un skapītis atvērts tad noriskēju un iestūķēju kastīti nodalījumā.Paku pircēja saņēma un viss ok.
Tagad gan protams pēc tās reizes man ur mācība un mēru ar lineālu..Kaut gan meitenes andelē un arī es, lētuma dēļ izvēlamies pasta stacija.
janetajumtina
Izklausās tik tipiski Omnivai,ak. Ļauj minēt-paspēja arī pateikt klasisko ''atvainojiet par sagādātajām neērtībām''? :D
Vai tad paku izmēri nav Omnivas mājaslapā norādīti? Kuriem pakomātiem tie atbilst? Tagad ir grūti saprast,jo arī neiedomājos,ka izmēri atšķiras.
janetajumtina
Atvaino ,neierakstīju visu domu vienā komentārā,bet korekti no Omnivas puses būtu bijis,ja šo kurjeru uzsauktu,jo,ja reiz paka ir tikusi līdz viņiem(jo ielīdusi pakomātā),tad klientam nav jāzīlē kādi izmēri ir gala pakomātam. Viņiem ir jānodrošina piegāde. Nav jau tā,ka cilvēks stāv pie pakomāta un īd,ka nelien paka,bet nosūtiet :D paka jau ir ievietota ,tikusi līdz kurjeram,cik grūti ir novest procesu līdz galam? Ehh
k-andele
Man vienreiz (pirms aptuveni mēneša) bija situācija, kad dāma izvēlējās sūtīšanu uz konkrētu pakomātu. Paciņu noformēju internetā.
Dodos uz sev vienīgo pilsētas Omnivu, nesanāk nosūtīt.
Speciāli braucu uz blakus pilsētu, nesanāk.
Pa ceļam runāju ar Omnivu, kas saka, ka Omnivai manā pilsētā ir tehniska kļūme, blakus pilsētā izdosies.
Neizdodas.
Cenšos sazvanīt atkal, atbilde - brauciet, mēģiniet citu pakomātu. Tajā pilsētā trīs.
Piebraucu uz otro - nesanāk, esot tur, zvanu uz Omnivu - tas nav jaunais pakomāts, brauciet uz Rimi (trešo pilsētas pakomātu), tur izdosies, atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Aizbraucu uz trešo - nesanāk.
Zvanu atkal, jo esmu pazaudējusi vairākas stundas, nervus un benzīnu 😀
Omnivas atbilde - oj, atvainojamies, izrādās pakomāts vēl nav uzstādīts, kur grasaties sūtīt, tāpēc nevarējāt jau no sākuma izsūtīt, gatavojiet sūtījumu par jaunu un sūtiet uz citu pakomātu. 🤯😄
liene-bube
Tagad obligāti jāatbilst norādītajiem izmēriem , līdz pat milimetriem , jo tur kautkāda iekārta nolasa izmērus.Sūtīju 6 paciņas , no kurām tikai 1 bija M izm., bet pārējās 5 S izm. Man bija mazas paciņas , bet neiekļāvos augstumā nedaudz (arī nezināju , ka tas tik būtiski), tāpēc visas 6 tika noformētas kā M izm. pakomāts, par ko uzzināju tik saņemot rēķinu(jur.pers.) . Nospriedu , ka mana vaina , ka neizlasīju noteikumus ;-) jo iepriekš kā privātpersona diezgan lielus sūtījumus sūtīju ar S izm. pakomatiem. Lieki teikt , ka uz tā rēķina zaudēju diezgan jūtamu summu , jo pircējas taču samaksāja par mazo omnivu. Tāpēc sūtot sūtījumus , vai nu vajaga kārtīgi izmērīt paciņu, vai arī vairākas ražotnes piedāvā speciālas kartona kastītes , kas īpaši paredzētas pakomātiem ;-)
punduris
Diezin vai, jo man pagajushaa nedeljaa bija lidiziiga probleema ar lielo nodalijumu tikai taa iemesla deelj, ka kurjers nesaprata, ka paku var ielikt pakomaataa ar iisaako pusi augshpusee nevis iespiezhot ar augstaako. Omnivas maates uznjemums joprojam ir igaunijas pasts.
laurame
Man būtu viena atbilde omnivai - jūsu problēma. Nosūtīt varēja, tātad jāpiegādā. Klientiem nav jāzin kādi kur ir tie izmēri citos pakomātos Latvijas otrā galā.
Man ir bijis tikai viens starpgadījums ar omniva un ļoti ātri atrisināts, pateicoties darbiniekam, kurš pieņēma zvanus svētku dienā. Jau bija lietas kursā min pēc kļūmes un ļoti laipns
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.