Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Runas aizkave!

Sveikas mammas, viss internets izķemēts un gribās dzirdēt pēc jūsu pieredzes, kam ir bērniņiem bijušas logopēdiskas problēmas! Tātad dots: 4,5 gadu vecs ļoti aktīvs, sportisks un gudrs puika, diemžēl viena liela problēma , runāšanas problēma, jau pus gadu apmeklējam logopedisko grupiņu ( pedagoģiskā komisija nozīmējusi līdz 5 gadu vecumam) protams progress ir daudz vārdu nācis klāt, runa teikumos bet no teikuma saprotami 2-3 vārdi, protams es ka mamma saprotu bet apkārtējie ne! izrunāt vārdus ir grūti! Ģimene ir 2 valodas , diemžēl izmantot vienu nesanāk jo tetis mums ne vārda nesaprot latviski! Katru dienu ejot gulēt domāju ka lai palīdz savam bērnam! Sapņos redzu ka vins lieliski runa! Zinu ka visam ir vajadzīgs laiks, gribētos dzirdēt laimīgos stāstus ka jums ir gājis un ka es par velti satraucos, ka notiks tā brīnumaina diena! Cik ilgi tas var aizņemt laika kopumā, vai nesanāks tā ka līdz skolai nekādu lielu izmaiņu nebūs! ?
punduris
ieteiktu apmeklēt arī individuālas logopēda nodarbības. viss var gadīties, ka divvalodības aspekts ir noteicošs, bet to var noskaidrot tikai pie speciālista. to, vai problēma būs ilglaicīga vai kā savādāk, arī var pateikt tikai speciālists.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.