Hei, hei! Izvairies no pircējiem, kuri pārvirza saraksti ārpus portāla! Neievadi maksājumu kartes datus lapās, kuras Tev atsūta pircējs!

Oh, MY GOD😂😂😂

Es saprotu, ka cilvēkiem panika, vīruss apstādinājis domāšanu

Pēc NIVEA tūbiņu pārdošanu andelē pa 5eur es jau domāju, ka nekas mani vairs te ne pārsteigs, bet pārsteidza, un pamatīgi - tiek PĀRDOTA TUKŠA HENNESSY PUDELE!! TUKŠA, PA 15 EUR!!! 😅😀😄Tas taču joks, vai ne???
i.i.
Londonā uzpērk arī tukšās smaržu pudeles, lai var pildīt ar fake un tirgot tālāk. Nopērc šitādu pudeli, pielidi ar viskiju un “stilo”, ka dzer dārgus dzērienus. 🤣😂
Dzēsts lietotājs
Cik saprotu, tad es esmu tā "persona", par kuru ir runa.
Anonīmās Meitenes!
Pasaule ir daudz plašāka par Zara, Mango, River Island, Calvin Klein utt. Un arī daudz senāka. Un arī interesantāka. Kā dziļi empātisks cilvēks, es iedomājos, cik grūti ir dzīvot ar tik mazu zināšanu apjomu. Var tikai izteikt līdzjūtību, ja lietas, kas neiekļaujas jūsu šaurajā apziņā, liek katru reizi izbrīnā ieplest acis un kritizēt. Jūs, protams, varat t/c Alfas "plašo" piedāvājumu klāstu pieņemt par atskaites punktu tam, kas ir un kas nav norma. Bet, lūdzu, dodiet iespēju tiem, kas ar prieku veras pasaules plašumā, par savu normu noteikt to, kas atrodas ārpus tirdzniecības centriem, TV reklāmām un sieviešu žurnāliem. Un nenosodiet. Jo pirmais lai met akmeni tas, kas pats bez grēka.
MIERS
andeletiesprieks
Tā arī garajā vēstulē nebija paskaidrojums tam, kāpēc un kurš pērk tukšas pudeles - kādam mērķim. Es varbūt tiešām šo nezinu, tādēļ neaizskaru, nesmejos, nepārmetu tikai taujāju - kāpēc? Kam tas būtu aktuāli? Un arī par tām sprādzēm, kaklarotām- vai tās ir kādas īpašas vai vienkārši “parastas”? jo tādas var atrast jebkurā krāmu tirdziņā, omes skapītī un diezin kur vēl.
Vēlos noskaidrot, kāpēc tā.
Protams, katrs pārdot, pērk, ko grib, bet visam jau savas robežas un normas :))
Tāpat - lai jauki, gaidīšu atbildīti :))
Dzēsts lietotājs
Sāksim ar to, ka arī Jūs esat anonīma, un jebkuras Jūsu prasības kaut ko paskaidrot "tīram skapim", ar ievietotu vēderu profilbildē, ir absurdas. Arī es varētu atvērt forumu un zemiski sākt iztirzāt Jūsu lietotos krūšturus un "reitūzenes", ko pārdodat par naudu, bet pieturos pie principa - nedarīt otram to, ko nevēlos, lai nodara man. Un ja tomēr gribat publisku atbildi, tad ievietojiet SAVU profilbildi un ierakstiet savu ĪSTO vārdu. Personīgā sarakstē esmu Jums pieejama tāpat - varat palikt "tīrais skapis". :)
Joprojām ar cieņu - Jana
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.