Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

man tik tikko "perlu-runcene" atsutīja nāves draudus

"perlu-runcene" atsūtīja sekojošus nāves draudus.
vakar pieteicos somai,vēl nebiju iegājusi šodien andelē kā lasu sekojošo. skatieties screen shot
Jūlija, pat nepieļaujiet tādu domu!!!
Ir tāds teiciens - "Kaķa lāsti debesīs nekāpj!" (šajā gadījumā pat diezgan burtiski).
Ja ticam, ka mums apkārt ir gaismas aplis, Sargeņģeļi, ar kuriem kopā sadarbojamies, vairāk sekojam līdzi gaismas pilnām domām un vārdiem, lāsta nav un nebūs.
Kaut kad lasīju viena dziednieka interviju, kā domās var izveidot ap sevi/ģimeni aizsarglauku. Iedomājas ieapaļu, sfērisku gaisa burbuli, kas līdzinās olai. Tad vizualizē, sevi ieejot šajā burbulī, it kā uzliekot sev šo skafandru. Pēc tam iztēlojas, ka sfēras ārpusi ietver spogulis, – tas atraida jebkuru skatienu vai domu, mazina iespējamo negāciju iedarbību. Nav visu laiku jādomā, ka atrodies šajā burbulī. Pietiek iztēloties šo aizsardzību, palūdzot, lai tā darbojas, piemēram, visu šo dienu.
Varbūt izklausās tā dīvaini, bet kas zin...
dzili
Feini, mums divām prātā ienāca viens teiciens😊 Ir cilvēki, kuriem patīk spļaut indi, bet viss jau nāk viņiem pašiem atpakaļ. Nepārdzīvojiet, bet gan laidiet visu šo slikto notikumu prom. 😊😊😊
janetajumtina
Ko es varu ieteikt kā absolūti neticīgs cilvēks(neizvēlos ticēt pasaku tēliem un visam citam izdomājumam,kas neeksistē)-neklausies tajā,ko citi saka,jo tas viss ir bullshits. :)
Mēs nevaram izdabāt garīgi slimiem cilvēkiem un pat nevajag,lai jau tie cilvēki maļas savā sulā. Protams,tādus tekstus ir lasīt baisi nepatīkami,bet neko darīt. Ne jau pēc kaut kādiem tekstiem tagad tas realizēsies. :)
Julia S
Es laikam arī tik daudz neuzvilktos,ja manam bērnam nedraudētu ar nāvi no leukemijas.. ja tā nebūtu, aizmirstos ar laiku šis,bet tagad atmiņā paliks. Man neviens nebija dzīvē tā rakstījis,neviens...
janetajumtina
Pilnībā saprotu! Jebkurai mammai būtu dusmas(maigi izsakoties). Atceries vienu-Tu jau esi ieguvēja mirklī,kad Tev nav dzīvē tādas problēmas,sūtot citiem tādus tekstus. Tu jau esi labāka par to cilvēku.😊 Viss pārējais ir nenozīmīgs.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.