Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Kā lai cīnās ar tādām ??

Man goda vārds ir noriebies, tās tirgotājas, kas viltojumus pārdod kā originālus!! Piem. šī meitene bildē it kā pārdod originālu LV somu par 17€ 🤦🏻‍♀️ Paskatoties uz pāris bildēm jau skaidrs ka tā ir replika. Un tādu ir tik daudz, mīłās meitenes lūdzu neuzkerieties uz tādām krāpniecēm Un melēm, net izpētiet pirms kā diezgan viegli var atškirt repliku no tiešām īstas somas.
manasperles7
nav jaaciinaas, cilveki kuri gatavi pirkt noteiktus brendus, ziimolus u.t.t. gan jau vini zinaas, prastaam aitaam vienalga, taas te iepeerk tadas mantas un juutaas labi, a cilveeks kuram ir nauda tadas lietas peerk veikala, ta kaa nebaazies visaam pudeleem par korki, priecaajies ka taa neesi tu, taa aita......
L. B.
un tās lupatas ko mēs tirgojām vienkārši atdod..
tā gluži nav,ir arī manītas,ka pašas tirgo vai ar 500% uzcenojumu viņu atdotās lietas tirgo hauseofandelemandele(man tā tika rakstīts vēstulē).Tie 800+ sludinājumi ir slevenu cilvēku apģērbi,jo pašām esot kauns tirgot...
Bet ja iet runa par sludinājuma tēmu,es pat netērētu laiku un neiespringtu,jautājot vai oriģināls,kāpēc tik lēti u.tt?tāpat esmu redzējusi NB un converse par 20-jaunas,bez liekiem jautājumiem skaidrs,ka pakaļdarinājums.tā kā,nav vērts tērēt laiku un nervus.
dzuu :)
Uzmanaties dāmas/Kungi! Klasiskos Old skool vans apaviņus vispār pārsvarā pārdod fake, lietotus un pa jaunu cenu. Kā zināt, ka fake- jābūt 8 caurumiņiem,kur liek šņorītes. Tas tā, jo redzu, ka cilvēki uzticās tādēļ, ka sludinājumā rakstīts “orģināls” un cena pārspīlēti liela(gluži veikala cena orģinālam). Daudz pakaļdarinājumi ir nike apaviem utt., brenda drēbēm PRASAT birkas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.