Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Paysera un Revolut konti

Gribēju apjautāties, vai daudzas pārdevējas lieto šo kontu . Jo esmu saskārusies ar pircēju neizpratni un izbrīnu , kad aizsūtu , piemēram, Payseras kontu. Uzreiz nobīstas , bet no kā ? Šajā kontā saņemu darba algu , no tā veicu komunālos maksājumus un ikdienas pirkumus. Ļoti ērti un bez liekām komisijām. Vienīgā aizķeršanās ir šeit , jo cilvēki laikam nezina , neatpazīst ?
janetajumtina
Pašai ir Revolūts,nekādu problēmu. Vai tiešām uz pasaules eksistē tikai Sebbanka un Swedbanka? :D
Kā ceļotājam,revolūts ir ļoti ērta opcija,es pat nezināju,ka šī tēma var izraisīt diskusijas,jo ne visa pasaule grozas ap Latviju.
skaistaslietas
Pavisam vienkārši, šeit noteikti iedalas divās grupās, pirmā būs cilvēki kuri vienkārši nav pieraduši pie savādākām lietām kā ierasts. Un otrā grupa būs tie, kas uzreiz domā, ka tiks apkrāpti.
Lielākā daļā tiešam ir pieraduši, ka ir sweds un sebs,ierastas lietas. Jaunais raisa izbrīnu un neticību.
liimii
Man ir Swedbanka. Vienu reizi ir gadījusies vajadzība pārskaitīt naudu uz Revolut kontu, bet man tas netika ļauts, parādījās teksts sarkanā krāsā - “Maksājums uz norādīto kontu nav atļauts”. Joprojām nesaprotu, kāpēc tā, bet fakts, ka nav iespējams veikt savstarpējus norēķinus, jo banka neatļauj veikt pārskaitījumus uz šo banku, mani šādos gadījumos spiež vaicāt pēc cita konta. :/
janetajumtina
Var jau nedaudz saprast,ne visi iet laikam līdzi un ne visiem viss ir jāzina,ļoti daudz ko var palaist garām arī cilvēki,kas iet laikam līdzi. Tāds jā un nē variants :D Es pati ilgi skatījos šķībi uz draudzeni,kura lieto revolūtu un tad,kad revolūtam bija akcija,ja piereģistrējies,saņem naudu,uzreiz oo nu davai :D :D :D patiesībā tik briesmīgi ,bet tā tas bija :D
Vairāk jāver acis vaļā uz lietām,kas notiek apkārt un jāiemācas pieņemt citādākais. :)
Krāpnieks vai nē,noteikti nenoteiks bankas konts.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.