Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Rezervētāji...

Labdien!-kāda Jums pieredze ar pircējiem,kas it kā pirmie piesakās un pēc tam uzreiz pazūd?!..cik ilgi Jūs uz tādiem gaidiet?vnk pa to laiku jau piesakās nākamie pircēji!
Dzēsts lietotājs
Man šodien tieši sanāca tā, ka es pirms kādam dienām vēlējos nopirkt džemperi, pajautāju lai rezervē man. Pajautāju konta nr. Un kad ienāks naudiņa nosūtītu, šodien viņa man raksta ka kādēļ jautā konta nr ja nepērku, un nobloķēja laikam mani, jo nevaru vairs ne pie vienas pērles pieteikties viņas. Nesaprotu, uz vēstulēm arī neatbild. Jūtos stulbi, itka butu apčakarējusi viņu, un nenopirkusi. 😳😳🙄🙄Nesaprotu.
An JC
Bet vai Jūs informējāt, ka uzreiz nevarat samaksāt, ka jāpagaida nauda ? Kā pārdevēja citādi to varētu zināt.. Jo bieži gadās tādas pircējas, kas paprasa kontu un tā arī pazūd uz neatgriešanos.
An JC
Man ir tāda pati pieredze. Taupot pirmajai, kas solīja pirkt, atsaku citai, rezultātā nav vairs neviena pircēja. Tāpēc vairs nerezervēju. Kas pirmais maksā, tam tiek. Šādi arī vienas pircējas dusmas izpelnījos, bet nu... ja to preci vajag, tad nav ko vilkt garumā. Tirgus ir tirgus. Aizbildinājums - "es andelē nedzīvoju" īsti nav arguments. Nokavē, pati vainīga. Kādreiz gaidīju ilgāk, bet tagad pircēji nav tik daudz, lai reālu maksātāju laistu garām.
snorkes-jaunkundze
Man arī ir negatīva pieredze un vairs nerezervēju.Jo savādāk sanāk zaudēt potenciālos pircējus, kas gatavi ņemt uzreiz .Arī pati esmu pieteikusies pērlei, man atbild ka rezervēts pirmajai pircējai. Tā nu pēc nedēļas skatos ka prece vēl joprojām pieejama, rezervācija atcelta.Beigās vēl meitene pat precei nolaida cenu, bet man vairs šī pērle vairs nebija aktuāla jo biju nopirkusi no citas meitenes..Tā pārdevēja reāli paliek zaudētājos .
janetajumtina
Man ir vienkārša sistēma-ja piesakās ar ''pieejams?'' ,skaidri redzot,ka ir,es saprotu,ka nebūs :D BET joprojām-visiem sistēma ir viena un tas ir 24h stundas,kā arī priekšroka ir tām,kuras operatīvi veic darbību(ja izveidojas rinda). Pēc šīm 24h uzrakstu atgādinājumu,jo vienmēr cilvēcīgi jāpieļauj iespējs,ka cilvēks aizmirsis un tad,ja nav atbilde,tad izdzēšu un nobloķēju,lai nekad vairs nepiesakās uz manām precēm,jo nav jēga tērēt abpusēji laiku uz to. Bloķēšana nav nekas personīgs,tikai dabīgā atlase,kuru izraisa tūristes.
Loģiski,nekādas rezervācijas nenotiek,jo nav skaidrs kāda jēga ir pieteikties,ja patiesībā nevar iegādāties vai negrib.
Nesens piemērs-meičuks piesakās ar klasisko ''pieejams?'' ,atbildu,ka ir un vaicāju vai interesē,bet man atbild-es nezinu.
:D COMOOOOOON :D kādēļ jātaisa cirks?
Viktorija J
Par šo 'pieejams?' Es arī brīnos, jo ja precei nestāv 'pieteikums' vai 'rezervēts' tad tā ir 100% pieejama. Pati rezervēju tikai tad kad nauda samaksāta. Jo bija pieredze kād sarunājam tikties, bet pircēja nebija ieradusies, pat neatrakstīja....
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.