Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Nerāda jaunas pērles

Meitenes, tas ir mana telefona “gļuks”, vai tiešām visas manas šodien ieliktās preces nav redzamas? Pirms 40 min ieliku un neredzu nevienu. Varat, lūdzu, pārbaudīt, vai Jūs redzat manā piedāvājumā šīs:
Irina Ko
Nebija nekāda paziņojuma, es vienkārši nospiedu “bērniem”, lai redzētu, kā izskatās mani sludinājumi kopējā lapā un sapratu, ka neviens nav publicēts. Bet pie savām pērlēm sarakstā visi sludinājumi ir. Tikai neviens viņus, izņemot mani, neredz.
Ieva P.C
Šodien izskatās,ka te daudz kas nerādās!Sieviete,kas nopirka no manīm drēbītes rakstīja,ka 2x mēģināja man pievienot atsauksmi,bet neko neuzrāda! ☹
"Ideāli",jo jau tā atsauksmes reti kurš ieliek,uzraksta tikai vēstulītē pateicības,bet tagad,kad grib ielikt-nevar!!! ☹
janetajumtina
Protams,par cik admini JOPROJĀM neuzskata,ka viņu lietotājus ir jāinformē par jaunumiem,varēja jau pateikt,ka pašlaik lapā ir gļuks,jo uzlabo sadaļas. Pamanīju,ka nāk paziņojumi par sludinājumu beigu termiņu,iepriekš nav bijis tāds paziņojums nekad.
Kaut ko labojot,saplīsa kaut kas cits,bet var jau painformēt,ka,lūdzu,šodien nelietojam maciņus. :D
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.