Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Krāpniece!!!

Atļaušos ielikt personas datus, jo šī sievielte ir krāpniece un var uztaisīt atkal jaunu profilu ar citu vārdu.
Tikai maksājot varat viņu identificēt - LV27PARX0008241110001, Aleksandra Lalina
deby
Pirms laba laika ar šo pārdevēju man bija veiksmīga sadarbība. BET, pēdējā - vienkārši murgs!!!
No Aleksandras Ļaļinas/Gusarovas nesaņēmu 11 pērles vai, pareizāk sakot, saņēmu pavisam citas lietiņas - bezmaksas paraudziņus, lētu bižutēriju, kas piemērota pusaudzei - nevajadzīgus "štruntus". Atsauksmēs arī ierakstīju. Naudiņu skaitīju uz Viktora Gusarova kontu.
Krāpšana ir iepriekš paredzēta, jo vienu un to pašu pērli pārdod vairākām pircējām (un tā daudzas pērles). Un, pēc tam vai nu nosūta pavisam ko citu, vai arī lielu NEKO.
Nekaunīgā bravūrība, atbildot uz negatīvām atsauksmēm, arī daudz ko izsaka par šo personu.
peljausis
Meklèju tieši kàdu ierakstu par šo personu...pirms dienàm 2 nopirku no viñas galda piederumu komplektus,samaksàju operatīvi uz Tatjanas Žurovas kontu LV27PARX0008241110001,vèlàk ieejot vèlreiz,priekšà bija brīdinàjums par kràpniecību un profils saucàs Aleksandra Łałina...Pàrèjàs preces bija pazudušas no viñas profila un vèstules nelasa...Łoti jau gribètu cerèt,ka sañemšu,bet....,ja nesañemu,vai kàda jau ir rakstījusi iesniegumu par šo sievieti?
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.