Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Dīvaina pārdevēja

Ieliek pārdošanā preci par lētu (nu ļoti lētu naudu, pat aizdomīgi lētu). Protams, ka precei bija pieteikušās jau 5 pircējas. Uz vēstulēm un pieteikumiem, vai jautājumiem viņa neatbild. Portālu apmeklē regulāri. Bet nav jau arī neviena atsauksme par šo pārdevēju. Un liekas, ka jau reiz, pirms gada, ar viņu gribēju veikt darījumu, kurš, protams, nesanāca, jo beigās viņa pazuda pavisam. Tagad atradusies jau, liekas, ar citu vārdu, citām lietām.
Kāda tam jēga?
laimina
Man arī gadījās ar vienu pārdevēju. Precei gan bija adekvāta cena. Neskaitot mani, bija vēl kādi 4 pieteikumi. Pārdevēja neatbildēja uz pieteikumu.Domāju, ka prece aizrunāta. Liels bija izbrīns, ka precei beidzās termiņš un pēc kāda laika tika sludinājums atkal ielikts. Un sākās viss no gala.
janetajumtina
Pirms tiku pusē tekstam,arī uzreiz radās par jautājumu-kāda jēga?
Ja krāpšana,tad jau ņemtu naudu no visām,tātad krāpšana nav. Ja pārdod vairumā,tad atbildētu visām. Ja pārdots,tad vienkārši būtu jau uzlikts ''pārdots''. Kas tad vēl ir par variantiem? :D
zane-f
Tādas te ir daudz- ieliek sludinājumu (tātad samaksā naudu), pēc tam uz vēstulēm neatbild, kamēr sludinājuma termiņš beidzas.
Es ar nesaprotu jēgu...Būtu bezmaksas portāls, tad vēl tā. Bet samaksā un necenšas pārdot...
remaija
Bija pieredze tāda, ka bija ielikts sludinājums ar skaistām precēm par zemu cenu. Kad pieteicos, saņēmu atbildi, ka notikusi kļūda un prece tiks izņemta (kas nenotika), bet pārējās viņas preces viņs veikalā tiks pārdotas ar atlaidi. Domāju, tas bija triks, lai apskatītu viņas ieliktās preces un pievilinātu pircējus.
andeletiesprieks
Man nekad tā nav gadījies un redzējusi neko tādu neesmu. Esmu gan redzējusi, ka pie preces ir ārkārtīgi daudz pieteikumu, tas man liekas dīvaini, jo ja tik daudz pieteikumu - kāpēc jau sen nav aizrunāt. Bet ok - nav mana darīšana, nejaucos.
Nezinu kādēļ tā jādara, bet nu ārkārtīgi nesaprotami.
Lai gan patiesībā - katrs dara kā vēlas, bet iemeslu uzzināt gan gribētu, jo situācija interesanta😅
sfinnxa
Man arī nupat bija šāda situācija. Vēlejos iegādāties bikses. Pajautāja, kā es vēlos saņemt (Omniva , pasta stacija), pajautāja uz kurieni sūtīt un ka 1-3 dienu laikā pēc naudiņas saņemšanas izsūtīs. Palūdzu rekvizītus. Tas bija, ja nemaldos, pēc 25. aprīļa. Rekvizītus neatsūtīja, vēstuli arī nebija izlasījusi. Kopš tā brīža nav devusi ziņu. Šodien paskatījos, ka publicēšanas laiks precei ir beidzies.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.