Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

DPD Pasta Stacijas kods

Esmu iegādājusies šeit piedāvāto DPD pasta stacijas kodu preces sūtīšanai. Varbūt kāda zin kā ar to rīkoties, jo pieejot pie Pasta stacijas nekur netiek piedāvāts ierakstīt kodu?
gliemezvaks
Ja pareizi atceros, tad pasta stacijas pakomātā pie preces nosūtīšanas ir 2 opcijas - viena - "noformēt pasūtījumu", bet otra nosūtīt vai kkā tamlīdzīgi. Izmantojot otru opciju, Jūs ievadāt vispirms savu, tad nosūtītāja tālruņa numuru, pasta stacijas adresi un pašās beigās šeit iegādāto kodu. Tas ir ļoti vienkārši, jo pakomāts pats visu raksta priekšā.
Veiksmi!!!:)
Viktorija J
Labvakar,
Te piedāvā PastaStacijas kodu pa 1,85. Pretī tiek iesniegts piecu ciparu kods. Pienākot pie skapīša janospiež - noformēt un nākamajā lapā - apmaksas kods. Tālāk jau būs skaidrs - skapīša izmēri, Jūsu tel.numurs, sanēmēja numurs, skapîša adresi un kā pēdējo prasīs ievadīt šeit pieškirto kodu. Iesaku uzlīmēt un pacińas sańēmēja datus : pasta skapîša adresi un tel.numuru. Pasts šad tad grēko... Uzlīmē svešo adrešu karti. Citreiz divas: īsto un citu 😱 Tā būs vieglāk sameklēt.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.