Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

svara zaudēšana

Sveiki. Varbut kada var ieteikt kadu efektivu lidzekli kas palidz zaudet svaru ātri. 😊 Izmisums liels. Noniecinošus komentārus nevelos.
Laila La
jā vēlaties ilgstošius rezultātus , tad vislabākā ir Montinjaka metode -- 25 kg par 4. mēnešiem + trenažieri. jā vajag ļoti ātri -tad angļu dietā- 14 dienas - 8 kg, bet jūsu svars ļoti ātri būs atpakāl.
taki
Tagad ir perfekts laiks, kad lietot nātru sulu, kas iedarbināšanās Jūsu vielmaiņu. Svaru zaudēsiet pakāpeniski tādējādi ne uzņemot to atpakaļ. Protams ideāli ir sākt rītu ar svaigu nātru ūdeni ar citronu, tas dos Jūsu organismam enerģiju un možumu. Katru pavasari lietoju šo super labo nezāli un jūtos lieliski. 😍 Nātrēm ir daudz labu īpašību, ne tikai vielmaiņa bet arī matiem, nagiem, menstruālā cikla uzlabošanā u.c. Rūpīgi izpēti netā kādi ir galvenie "benefit" no šī super auga. 👌☺️
-..m.r.m..
Sports! Saņemties piecelties no rīta paiet vai paskriet kādu gabaliņu,pavingrot pirms ēšanas glāzi ūdens. Ja ir bērni, necensties apēst to ko viņi nevar, sekot līdz ko pati ēd, bulciņas vietā apēst ābolu vai banānu. Daudz šķidruma un kustību.
Ēst var 3/4 reizes dienā, bet tad uzturam jābūt sabalansētam un saskaitītām kalorijām. Neko starplaikā nevar bāzt mutē ( padzer ūdenī),ja liekas ka visu laiku kautko gribas. Pēc divām nedēļām pie ūdens dzeršanas būsi pieradusi. Varēsi pakāpeniski stingrāk pievērsties sportam.
Nepàrspīlè ar visādām zāļu tējām, lieki piebilst, ka baltās nātres ir sievietes veselībai. Lielās dzelošās nātres satur daudz dzelzi,kas atkal ir ļoti labi,ja ir dzelzs trūkums organismā. Iesaku vispirms palasīt par visādām zāļu lietām, jo tas,kas der citām -nenozīmē,ka der visām!

Vēl ļoti laba esot kefīra diēta 😅 ko piekopj vitalitātes akadēmijā,(nezinu kā tas ir neesmu mēģinājusi)
Dieva dēļ nekādas bada kūres un vēl sazin,kas. Iekritīsi ar kuņģa problēmām un svars būs 2x ātrāk atpakaļ! Tievēšana ir process kurš vai nu ir vai nav!
Mans personīgais tievēšanas stāsts - stress,darbs ( fiziskā un garīgā slodze)

Un vajag atcerēties - cilvēks ir skaists arī iekšēji.🌻
Ja pati sev ticēsi, tad būs arī rezultāts, lai veicas! 💪
relaco
Kā ļoti veiksmīga metode ir vismaz 1 nedēļu strikti pierakstīt visu ko bāz mutē, un tad paanalizēt, kas varbūt ir bijis lieks, kur uzradušās liekās kalorijas. Bet kā jau tika minēts, nekāda raķešu zinātne tā nav - ar fiziskajām aktivitātēm ir jāpatērē vairāk nekā apēd! Parasti ātrai svara zaudēšanai seko ātra svara atgūšana!
Ilze Ilze
Nav vērts tērēt naudu par visādiem ''superlīdzekļiem''. Esmu mēģinājusi tabletes un dažas citas metodes, tikai veselība palika pavisam jocīga. Labākais ko var panākt ar palīglīdzekļiem ir svara zudums dēļ uzkrātā ūdens izvadīšanas, bet arī ne visiem tas ūdens tur būtu tik daudz. Turklāt, tūliņ pat tas svars nāks atpakaļ. Lai kā liktos ka gan jau kaut kas nav kārtībā kāpēc tik grūti zaudēt svaru, bet lielāko daļu tas ir vienkārši slinkums un vecie paradumi. Pati ar to visu cīnos. Vienīgais ko bez sporta un diētas varu ieteikt ir tie elektriskie "trenažieri-masažieri", kur pielipina vadiņus un muskuļi saraujas dēļ impulsiem. Bet arī tad jāievēro diēta. Diemžēl, nav efektīvākas metodes par diētu un sportu lai cik pieriebies to dzirdēt. Nevajag badoties un ēst to kas nepatīk, bet atrodiet tos produktus kas ir gan veselīgi, gan garšīgi, gan izdevīgi pēc cenas. Izkāpiet no transporta pieturu iepriekš, neizmantojiet liftu. Sportot var mājās, piemēram, uz vietas skriešana, paņemiet vel rokās divas 5 litru pudeles kā atsvarus. Var izmantot zemu un stabilu soliņu un kā pa kāpnem kāpt uz augšu un leju. Ja tuvumā parkā, uz ielas ir īstās kāpnes, droši arī tās izmantojiet. Arī joga un dejošana. Uzlieciet video pamācību un tik uz priekšu. Tagad ir patīkams laiks var iet dabā ekskursijās, arī ar velosipēdu. Lai veicas!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.