Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Каталог

ĻOTI nesmuki, apzinata krapniecība.

Vēlos brīdināt par : www.andelemandele.lv

Labdien, lieta tāda ,ka nesen iegādājos preci kuras orģinālā cena ir virs 100 EUR, šeit ta bija 30, iegādājoties to jau pārjautāju, kāpēc tik lēti, teica dāvana, grib ātrāk pārdot, pārgājam uz sms saraksti un darijums notika.
Saņemot preci pēc rūpīgas apskates izrādijās replika, un man ierīci , lai gan kavlitate šķiet laba bail lietot, jo baidos, ka var nodarīt kairinajumu ādai.
Pēc tam veicu pirkuma ''izmeklēšanu'' un izrādās, ka bilde, kas ir norādīta pie preces ir no INSTAGRAM un atrodama caur google search, kā arī ieskatoties iepakojums bildē atšķiras no tā ,ko saņēmu.
Līdzīgas replikas AliExpress maksā ap 10-15 EUR.
Jautāju meitenei, vai prece gadijumā nav replika, un vai pie viņas gadijumā nav reģistrācijas kartiņa, viņa teica, ka neko nezin...tad vēl nedaudz ticēju, jo domāju, ka varbūt uzdāvināta replika.
Laikam punkts uz i, ir fakts, ka to pašu preci ,kura ''bija dāvana, ko pārdod'' ir iegādājusies vēl viena meitene, kura šodien atstāja atsauksmi....(meitenei jau uzrakstiju un informēju, viņa atzina, ka prece pasniegta kā orģināls)

Izpētot sīkāk pārdevējas profilu, aizdomīgu darija fakts, ka visas preces no vakardienas ir pazudušas, bet pie veiktajiem darijumiem ir pārdotas vairākas preces ar vienu un to pašu bildi piemēram somas, un pārdotas ar labām atsauksmēm ar 2-4 mēnešu starpību (nu nevar būt ka ir TĀDI krājumi ).

Naudu prasīt atpakaļ jēgu neredzu , jo jūtu,ka diez vai to atgriezīs, pat ja preci sūtīšu atpakaļ.

Administrācijai ir ziņots, jo pilnīgi viss ir screenshotots, arī google attēlu meklēšana.

UPDATE - Izrādās ka to pašu ''DĀVANU'' ir iegādājusies vēlviena meitene UN par kroni visam tās tirgo tālāk citā profilā - www.andelemandele.lv

Šajā profilā ir pat tāda pati CK krekla bilde kāda bija YANAS profilā.


Vairāk man nepatīk krapniecības fakts, nevis tie 30 EUR .

Pielikumā bildes .


bmbm
Līdzvērtīga pieredze - iegādājos šo pašu preci Foreo lumea 2 kā oriģinālu (čeka nav, jo ir dāvināts), bet atsūtīja repliku, pat citādāku nekā bildē...
Tirgošanās turpinās no citiem profiliem - 28676085 un, iespējams, kriskriss, tā, ka uzmanās!
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.