Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Liels daudzums pieteikumu.

Labdien meitenes,jau ilgu laiku brīnos un nesaprotu,beidzot gribas pajautāt pārdevējām,kas tirgo savas mantas. Un tīri māc sievišķīga ziņkāre. Cilvēki skatos tirgo labas un jaunas lietas,un uz dažām ir pat ļoti liels pieteikumu skaits. Un rezultātā prece vienalga nav nopirkta.Jā,saprotu,ka var piemēram apavi nederēt,vai apģērbs. Bet ir mantas,par kurām pat īpaši nebūtu jāiespringst un jāuzdod daudz jautājumu. Pieteikumu vai divdesmit,prece vienalga nav nopirkta. Padalaties pieredzē,kā tas notiek. Paldies.
zelta-zivtina
Sveiki. Mani arī tas izbrīna,maksā naudu par sludinājuma izvietošanu,pacelšanu,bet prece joprojām stāv nepārdota.
Otra kategorija-kuras tirgo preci,kura pēc atsauksmēm redzu ir nopirkta,un ne vienu reizi vien,bet atkal to pašu tirgo.
iveta49
Man gan liekas,ka vairāk pie vainas ir pircēji,piesakās,ir kad prasa konta numuru un pēc tam pazūd. Laikam gadījumi mēdz būt dažādi,tādēļ gribas zināt kādi. Kā jau es rakstīju,pieteikumu 17,bet prece nav pārdota. Zili brīnumi.
iveta49
Man laikam līdz šim ir paveicies,ka trāpījušies saprotoši un sakarīgi cilvēki. Vienmēr ir licies,ka uz preci piesakās,ja tā ir ieinteresējusi,nevis uzdot simtiem nevajadzīgu jautājumu,kavēt otra cilvēka laiku un beigās nenopirkt. Jā,var protams arī nepirkt,ja gadījumā kautkas tomēr neder vai pādomāts. Bet uzrakstīt taču un pateikt,ka nepirks varētu. Pieklājību vēl neviens nav atcēlis.
faberchee
Jāskatās kāda prece..Man viena, sludinājumam bija 7 pieteikumi.Un nezināju smieties vai raudāt,jo 3 bija "tukšie"'-Vai pieejams?-divi paprasa konta nr.un tad 2 stundas nelasa-attiecīgi pārējie divi gaida..Un sajūta stulba jo konta nr.iedots-pēdjiem diviem uzrakstīts ka gaidu atbildi no iepriekšējiem arī nav pārliecība ka ir nopietni ņēmāji..Beigās uzliku sludinājumam uzrakstu milzīgiem burtiem-PIESAKIETIES JA REĀLI ŅEMAT!Jo dzēst pieteikumu tu nevari pašrocīgi 24 stundas.Tad pēdējai pircējai nepieklājīgi lūdzu lai pārskaita ātrāk naudiņu lai varu atzīmēt preci kā pārdotu.Ar to viss arī tika atrisināts un mantu pārdevu.Bet tie nervi...
Un tad vēl pircējas sūkstās ,ka aizņemtas nav jau laika visu laiku sēdēt andelē ..Bet cilvēkam kas pārdod -jāsēž?
Mērķis taču šeit ieliekot mantu uz pārdošanu ir to pārdot un miers,nevis samaksāt sludinājuma cenu lai parādītu-redz kas stāv manā skapī..Varūt citas pārdevējas nav tik aktīvas un gaida lkad tas 18-tais pieteicējs rakstīs-ņemu uz vietas!Braucu pakaļ?
iveta49
Jums taisnība.Aizbildinājums,ka nav laika sēdēt portālā arī nebūs īsti vietā. Dīvaini ļaudis,vai tad aizejot uz veikalu piemēram pirkt dīvānu ,uzdod vienu jautājumu un skrien no veikala ārā?Tad pēc divām stundām nāk atkal,uzprasa un atkal skrien prom?Arī portālā,ja esi nolēmis iegādāties preci,tad atrodi tam laiku un veic darījumu,nevis kavē otra cilvēka laiku un nervus. Prece ieinteresēja,raksti,uzdod jautājumus un pērc.
janetajumtina
Te var būt ļoti dažādi,man ir bijis,ka jā,man ir 2 preces pieejamas vienādas,bet ieliku 1 sludinājumu un tad pietiekumus ''atļāvu'' vairākus,bet ir bijis tieši tāpat kā ieprieš min,ka piesakās ļoti daudz meitenes un visas tālāk par ''pieejams?'' netiek,tad ir tas stulbais moments,ka pieteikumu var izdzēst tikai pēc 24h,bet no malas izskatās,ka preces tiek pārdotas uz urrā :D un varbūt kāds tiešām reālais klients nepiesakās.



maija1984
Es savukārt nesaprotu, kāpēc pārdevējas tā streso par pieteikumiem. Mani, redzot to, ka precei, par kuru esmu interesējusies un kura man patīk, citu pieteikumu parādīšanās, tieši ir stimulējusi pirk uzreiz, lai kāds cits nenopērk, kamēr es vēl domāju. Ja kādam prece tiešām patīk, citi pieteikumi tieši var būt stimuls ātrākai izlemšanai.

Šajā portālā pieteikums taču nenozīmē, ka jūsu darbības ir bloķētas un ka jūs nevarat preci pārdot citam cilvēkam. Reāli tā ir interesēšanās par preci. Ja prece ir rezervēta konkrētam cilvēkam un šis cilvēks pazūd vai arī, ja kāds paprasa kontu un pazūd, tad saprotu, ka tas kaitina. Savukārt tikai jautājumu uzdošana ir normāls iepirkšanās process, pat, ja tie brīžiem ir kaitinoši.

Ir viens globāls lux resale portāls, kurā, ja pircējs piedāvā cenu un pārdevējs pieņem, prece bloķējas, ja nemaldos uz 48 stundām un pircējs mierīgi var pārdomāt un pazust, nevis atteikties, kamēr pārdevējs sēd ar bloķētu preci. Lūk tas gan ir tracinoši, šeit gan neredzu iemeslu panikai. Es biežāk iepērkos, pati pārdodu reti, tikai, kad esmu uz vietas Latvijā, bet mani jautajumi vai pieteikumi nekaitina, man nav problēmu cilvēkam atbildēt.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.