Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Jaunumiņš

Sveikas dāmas! :) Esmu nesen sākusi lietot aplikāciju, varbūt kāda var padalīties ar ieteikumiem kā pareizi un droši veikt darījumus? Kādas atbildes parasti vajadzētu saņemt no pārdevēja par izsūtīšanu? Būšu pateicīga par jebkuru ieteikumu! :)
janetajumtina
Sveika,intahe!
Viss ir vienkārši-obligāti iepazīstamies ar lietotāja atsauksmēm,izejam tām cauri,izlasot arī negatīvās,jo pastāv iespēja,ka dažas ir nepamatotas,bet joprojām nedzīvojam ar rozā brillēm,ka "ar mani tā nenotiks",ja ir tiešām daudz negatīvas atsauksmes.
Visādi citādi droši prasiet izsekošanas kodu,bet pārsvarā pārdevēji paši šo kodu izsniedz.

Ja pārdod-nekad neticēt tekstam "samaksāju,bet izsūtiet steidzami",ticēt var tikai tad,kad nauda ienāk kontā,nevis maksājuma uzdevumiem. Vēl viena nianse-nekad neko nerezervējat un neapsolat! Liela daļa mētājas ar tukšiem pieteikumiem.

Lai forša andelēšanās!



andeletiesprieks
heyhey!
principā lielāko , svarīgāko daļu jau uzrakstīja, varu papildināt - cilvēki šeit dažādi, ar to jārēķinās un nevajag satraukties, pārdzīvot, ja cilvēki gadās nedaudz citādi, nekā gribētos. (pārsvarā man gan ir ļoti patīkamas un raitas komunikācijas bijušas, bet NE visas).
2) ja klients vēlas un var - piedāvājat tikties (protams - jums atbilstošā vietā, nevis kaut kur speciāli braucot).
3) atsauksmes noteikti palasiet, bet svarīgāk noteikti būtu komunikācija ar pārdevēju/pircēju.
4) ja pērkat - izsūtat laicīgi (parasti es tajā pašā, vēlākais nākamajā dienā), klienti novērtēs :))

principā neesmu te vēl gadu, bet jau esmu apmēram iepazinusi kā/kas darbojas!
lai jums izdodas! :)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.