Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Meklēju kas vel iepercies pie Santa135

Varbut kada nopirka somu Michael Kors no Santas135 un nav saņemusi.
liimii
Gribēju no šīs pārdevējas iegādāties dzelto Michael Kors crossbody somiņu, bet ātri vien noskaidroju, ka tā nav oriģināla, lai gan sludinājumā rakstīja, ka oriģināls. Gribēja man iesmērēt, pazeminot cenu uz 25€ ar iekļautu sūtīšanu. Neko nenopirku un ātri vien atteicos. Tajā brīdī radās priekšnojauta, ka drīzumā šī dāma būs forumā. 🤣💪🏻
janetajumtina
Ziniet kā ir,jā var likties,ka tikko jauns profils un neticami lietas norāda par to,ka būs krāpnieks,bet tajā pašā laikā man pašai draudzene piereģistrējās šeit tikai,lai pārdotu 1 lietu super lēti un ne jau tādēļ,ka ir krāpniece. :D BET no otras puses tāpat jābūt uzmanīgām,jo visbiežāk tomēr šie profili ir tendēti uz krāpšanu.
ive-ta
Naudu arī skaitījāt Santai Voitko? Nemaz nebrīnītos, ja tā būtu jau bēdīgi slavenā Madara, kura citos profilos sevi dēvē par Santu. Somas bildi varēja pamēģināt pārbaudīt caur Google images, varbūt atklātos, ka kaut kādā poshmark šo somu tirgo īstā pārdevēja par daudz augstāku cenu, kā tas ir bijis ar citiem superizdevīgajiem feikajiem piedāvājumiem. Pārkopētas bildes un pietiekami zema cena, lai kāds ātri sagribētu nopirkt. P.S.Profila bilde arī izskatās pārkopēta.
ive-ta
Starpcitu, Revolut, ir ļoti savdabīga banka. Viņi mēdz sekot konta apgrozījumam un ja kaut kas šķiet aizdomīgi, nobloķē un anulē darījumus. Pati pazīstu cilvēku, kurš šādi zaudēja naudu. Nauda tika atgriezta uz to kontu, no kura ienāca. Es par to iedomājos, ka ja ir zināms personas vārds un tel.nr. var nostučīt Revolut adminiem, ka persona izmanto kontu krāpnieciskos nolūkos. Viņi tam ļoti cieši seko. Tel.nr gan parasti dod ja abiem darījuma partneriem ir revolut, nevis no citas bankas skaita.Bet konta numurs un vārds ir. Jo nevar jau zināt kādos apjomos un kādās vietnēs vēl notiek krāpšana.
punduris
tas jau nav savdabigi :) daudzi izmanto shiis bankas, lai mazgaatu naudu un kraaptos, attiecigi tiek darits viss lai to noveerstu. visaadaa zinjaa es revolut izmantoju jau divus gadus un nekadas problemas nav bijushas un problemjautajumi tiek risinaati mega aatri.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.