Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Naids?

Pēdējā laikā klaiņojot biezokņus Andelē, apmeklējot vismaz 30 pārdevēju profilus, pirmais, kas man iekrita acīs ir teksts pie profila. Jautājums - kāpēc pārdevējas ir tik rupjas? Es saprotu, ka reizēm nervi netur, ka tiek uzdoti 100 jautājumi par preci, bet rakstīt tādas lietas kā “...neprasiet!!!”, “...atbildes negaidiet”, “iesaku tā nedarīt!!!”, “iesaku komunicēt”, “...no manis varat negaidīt!!!”, ir kompetenti? Cilvēks uzreiz liekas tāds augstprātīgs. Es labprāt ieliktu bildi ar piemēriem, taču negribu kurināt naidu, turklāt to visu var pasniegt arī daudz maigākā un pieklājīgākā tekstā, jo kā nekā tu pārdod preci un par to saņem naudu. Veidojot profila aprakstu tu veido pirmo, teiksim tā - iespaidu, ne? :) Reizēm gribas padot roku no mākoņiem, lai nokāpj uz zemes.
Aija U.
Tik ļoti var piekrist, ka nav pat īsti ko komentēt un tā ir lielā AndelesMandeles priekšrocība, ko diemžēl daudzas pircējas neizmanto-izlasīt pārdevēja profilu un atsauksmes un uzreiz saprast, ka tik ļoti Tev to lietu nevajag! Uzreiz ietaupot laiku un nervus. Tā arī uzņemoties daļēju atbildību par savu tirgošanos - pats riskēji, pats risini un nebrīnies.;)
janetajumtina
Patiesībā es pat nezināju,ka kāds vēl lasa profila informāciju(labā nozīmē),jo var norādīt pilnīgi visu,tāpat cilvēki jautās tās lietas,kuras jau ir uzrakstītas un tad rodas jautājums-kam es to rakstu? :D
Tas nav naids,vienkārši basic informāciju var norādīt,piemēram,ka sūta tikai ar tādu un tādu pakomātu,nevis kādu citu,lai citi jau iepriekš zina. Var norādīt to,ka neveic rezervācijas,lai nav klasiskais,kad lūdz rezervēt uz nedēļām un nenopērk tāpat.
Viss ir arī kā uztver šo pasniegto informāciju-ja cilvēkam jau sākotnēji ir bijusi ideja iznest pārdevējai smadzenes aiz gara laika,tad jā,šī informācija var aizvainot. Ja es šādu informāciju izlasu,man ir skaidrs,ka cilvēks vēlas konkrētu sadarbību,nevis dienām ilgu ,uzrakstu,iedodu naudu,saņemu preci,īzī pīzī,darījums veikts.
Arī es esmu saņēmusi aizrādījumu par to,ka man ir briesmīga attieksme,jo nerezervēju uz ntajām dienam lietas,bet vai tas sanāk naids no manas puses? Īsti nav,bet tomēr otrs apvainojas un esmu sliktais tēls. Tādēļ saku,ka atkarīgs no uztveres kā tas kuru skar personīgi,jo mēs tomēr esam ļoti dažādi.

Protams,ir tādas,kuras neko nenorāda pie profila aprakstiem un jau saknē paziņo,ka neko arī nenorādīs,jā,tas ir ļoti jocīgi un nesaprotami.
Zane !
Jap, es piekrītu
Man arī ir gadījies lasīt šādus profilus un neraisa pozitīvas emocijas.

Pieļauju, ka mēs to tā uztveram, jo, iespējams, neesam tik ļoti nokaitināti un apdedzinājušās ar tādiem cilvēkiem par kuriem raksta Janeta. Vai arī tādus ļautiņus uztveram mierīgāk.
janetajumtina
Faktiski jau beigu beigās pat no šiem tekstiem nav jēga,jo tās meitenes,kuras "iznes smadzenes",tāpat tos tekstus nelasa. 😂 Attiecīgi jēga pazūd,vēloties nodot messidžu. Izlasa normālās,foršās un domā-nu gan teksti!😄
Tikai tās,kurām tie ir domāti,tos nekad neizlasīs,haha.
innuendo
Un šīs meitenes neko nalasa...arī sarakstē. Un no sakuma ir skaidrs kāda attieksme tājai pircējai...

Man liekas andelē ir vairāk problemātisku pircēju, nekā citur...:) Un neviena tāda protams no manis neko nenopirka (rakstu garu preces aprakstu, bildes...tik daudz
laika šis viss aizņem... un kas? Pat atbildes uz jautājumiem nevar izlasīt sarakstē. Varbūt šī ir izglitības problēma...
Vispār esmu pretimnākoša, bet tājos gadījumos arī gribas kaut ko sliktu profilā vai pie preces uzrakstīt. Bet protams nedrikst. Labāk tad to visu privāti uzrakstīt, bloķēt un aizmirst. Jo labu cilvēku vienalga ir vairāk! :)

Labāk izveidot sev sarakstu ar atbildēm šīm visām meitenēm ( "netiekos", "pielaikošanas nav", "Neapmaksāju piegādi", "Atgriezuma nav" utt), un copy-paste katrā tādā sarakstē :D Jo protams ir ļoti labas pircējas, kuriem var nosūtīt bezmaksas, vai atgriezt naudu utt.
anna.vin
Varbūt nav par tēmu, bet tomēr gribēju padalīties. Nesen noskatīju nike sporta legingus. Tā kā es biju plānojusi ar viņiem doties sportot, tad pajautāju , vai to sastāvā ir neilons utt , jo nevēlējos, lai atnāk kokvilnas legingi. Uz šo jautājumu man viņa atbildēja “ Jūs variet aiziet piemērīt uz Sportlandu šos legingus “. 😂 Bija tāda sajūta, ka viņa nemaz nevēlās pārdot preci. 1.Manā pilsētā nav sportlanda un pat ja arī būtu es neietu mērīti uz Sportlandu tos legingus, jo ja nu es uzmēru citādākus utt. Pēc šīs frāzes es uzreiz atteicos no preces, vakar atkal redzēju , ka tirgo jaunus, skaistus džinsus. Apskatījos pārdevēju, tāpati , kas tirgoja nike legingus. Sapratu, ka labāk vispār nerakstīšu. 😅
ilona13
Es atkal lasu un man ienāca prātā - varbūt tomēr pārdevēja gribēja kā labāk, lai tiešām Jūs apskatat un pamērat legingus veikalā, lai redzētu kādi viņi ir un vai der. Izlasot Jūsu aprakstīto situāciju, es to uztvēru kā pozitīvu pārdevējas ieteikumu. Laikam jau mēs katrs uztveram informāciju atšķirīgi. 😉😊
andeletiesprieks
Nu jā - uztver pārdevējus teikto var divejādi, bet viss atkarīgs no “toņa”. Ļoti viegli jau saprast ar kādu domu tas izteikts. Vai tas ir - “Man vienalga, neko nezinu, nezināšu, skatieties pati tajā veikalā.”
Vai tas ir - “Ja Jums ir iespēja, šos legingus ir iespēja pašiem apskatīties un uzmērīt.”
Viss atkarīgs no tā kā izsakās, jo nu nevar pārprast, ja ir pieklajīgi un tiešām pieklajīgi, tad nu nepārpratīs.
Bet vispār, lasot Annas pieredzi, uzreiz nodomāju to ar tādu negatīvu pieskaņu, jo tā ir uzrakstīts.
Un cmon - ja vēlies nopārdot preci - KĀPĒC nevar atbildēt ieinteresētos jautājumus?!
Man dažreiz fascinē tie cilvēki, kuri pārdod preces, bet nav nemaz ieinteresēti atbildēt uz jautājumiem, traki :D
preloved items
Manuprāt,tas nav nekas rupjš ,ja pārdevēja pie sava profila norāda savus sadarbības noteikumus, tā ir pilnīgi normāla prakse, ka katrs sevis cienīgs "pārdevējs " noteikti novilks "robežas" , ja vajadzēs nepieciešamības gadījumā nobloķēs , lai turpmāk nav vēlme dažāda iesmesla dēļ- turpmāk sadarboties.
BET protams, piekritīšu, ka tas ir jādara ar pozitīvu un ar jauku pieeju aprakstot savu profilu, gan sarakstē, gan komunicējot, bet te atkal, gan no pārdevēja, gan no pircēja puses, manuprāt ir ļoti daudz maz izglītotu cilvēku.



Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.