Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Jauns - vai tiešām?

Sveiciens tirgotājām! Šodien uzgāju šādu sludinājumu (ievietotāju neminēšu šoreiz), kurā ir norādīts, ka prece ir jauna, bet pierakstīts, ka dažas reizes vilkta. Vai gadījumā jauna nenozīmē ne reizi vilkta, ideāli, ja vēl ar visu birku? Vēl jo vairāk, šoreiz ir runa par nakts veļu, kura ir pietiekoši intīma prece. Kādas Jūsu domas par šādiem sludinājumiem?
preloved items
Piekrītu JAUNS ir JAUNS, ar birku. Ja reizi vilkts, tad lietots.


Hmm..bet esmu aizdomājusies arī par šādu versiju, piemēram , kad mēs iepērkamies ZARA vai H&M vai kādā no top regular basis veikaliem , tad reāli , cik daudz reižu sievietes ir " uzvilkušas " ar to domāju, piemērijušas konkrēto apģērba gabalu, piemēram vienas dienas laikā , tad iedomājos, ka pēc nedēļas "laikošanas " , "mērīšanas" , tad jau skaitās LIETOTS :D
katrina_dejo
Tas jau gan. 😅 Bet, ja runa ir par gultas veļu, vismaz es veikalā to piemēru ar apakšveļu, toties, ja viņa mājās ir vilkta, gan jau negulēja (un ne tikai 😏) bumbierenēs un satīna šortiņos pāri. 🤭😂 Kā arī veikalā apģērbs tiek tikai uzvilkts un novilkts, toties ikdienā reizēm atliek kaut ko uzvilkt 10 minūtes, kad tiek kaut kur sasmērēts vai uzrauts. 🤔
Zīmols Tommy Hilfiger
Pievienots Šodien, 17:54
Skatījumi 8
Krāsa Melna
Stāvoklis Jauns
Somas materiāls Cits
Tommy hilfiger
Oriģināla soma
Trends 2020 🤩
Vilku 2 reizes
Čeks, dust bag
Pirku pa 120 eur tommy hilfigera veikalā dominaa
Salaspils vai omniva
indra.
Visādā ziņā labāk, ka uzliek maldinošo "jauns" un uzraksta, ka dažas reizes tikai uzvlkusi, nekā uzliek "jauns", aprakstā izslavē kā jaunu, vēl birku uzliek atpakaļ, bet atsūta acīmredzami lietotu preci.. Reiz šeit nopirku TH parku, kas bija lietota, bet tika traktēta kā jauna - arī tādi pārdevēji šeit sastopami - kas klaji, ar nodomu maldina.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.