Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Lietotāja eleon777 - krāpniece.

Labdien visiem portāla lietotājiem! ♥️
Šoreiz vēlos padalīties ar visai nepatīkamu situāciju..Tā kā neesmu vienīgā cietusī (pēc manas negatīvās atsauksmes man sāka rakstīt vairākas sievietes, kas nonākušas līdzīgā situācijā tieši ar lietotāju eleon777) nolēmu, ka nepieciešams to publicēt arī šeit, lai kādam tas kļūtu par brīdinājumu.
Iegādājos somu no lietotājas eleon777 - soma norādīta kā ādas, realitātē - dermantīna soma, lēta turku replika. Aizsūtīju naudu par pasta izdevumiem,lai soma tiktu glīti, atbilstoši tās izmēram iepakota, rezultātā saņēmu somu, kas ir pārlocīta un ielikta plastmasas maisā, tādējādi ir pilnībā sabojāta - var izmest, visur buktes. Savu vainu pārdevēja noliedz - piedāvā sazināties ar Omnivu, taču ne jau tā ir Omnivas vaina, ka pārdevēja šādi iepakojusi preci un pati somu pārlocījusi. Sludinājuma foto - arī maldinoši, ņemti no pinterest - pilnībā neatbilst realitātei. Nav ne sludinājumā norādītās komplektācijas, ne kastes - pilnīgi nekā. Tīrākā krāpniecība.
Piedāvāju pārdevējai situāciju atrisināt mierīgā ceļā - nosūtīt somu atpakaļ un atgriezt naudu. Sākumā piekrita, taču tad sāka noliegt savu vainu. Šobrīd ziņas pārdevēja nekaunīgi ignorē. Uzrakstīju iesniegumu gan policijā, gan citās iestādēs, situāciju atrisināšu, jo iztērēto summu - 105€ vēlos atgūt, kā arī šī cilvēku apkrāpšana un melošana reiz ir jāizbeidz.
Sazinājos arī ar andelemandele administrāciju, kas piekrita palīdzēt - lietotāja arī administrācijai melo, ka naudu ir atgriezusi.
Šij pārdevējai ir arī vēl viens profils andelemandele - rubinstein888, kā arī somu sludinājumi ss.lv, uzmanieties, lai nenonāktu tik nepatīkamā situācijā, cik šī..
maija1984
Skatījos šīs jaunkundzea profilā Valentino sneakerus, kuri bija norādīti kā oriģināls. Uz manu lūgumu nofotografēt iekšpusi, kur uzdrukāts izmērs (kā arī sērijas numurs oriģinālam), sekoja ignors. Protams, atteicos. Iemetot googlē atklājās, ka bildes no poshmarka un no pininteresa. Apskatot pārējo preču klāstu un pēdējās atsauksmes, ticība oriģinālam zuda, atteicos. Identiskus sneakerus, piemaksājot pārdesmit eiro, ļoti labā stāvoklī nopirku ārzemju second hand portālā, oriģinālus un autentificētus.

Jaunkundzei “skapī” totāls haoss, kaudzēm repliku (visdrīzāk sasūtītas no ķīniešu internetveikaliem), daļai norādīts, ka replika, daļa salikta oriģinālu sadaļās. SS portālā šī pati jaunkundze tirgo replikas, nenorādot, ka tās ir replikas.

Te uztaisīts otrs profils (rubinstein888), ja paskataties preču klāstu, pati liek atsauksmes sev no viena profila otram. Pat profila bildēm un nikiem nav pacentusies ko ticamu izdomāt, tādā pašā stilā izveidoti. Un skapī tie paši feiki.

Lieciet noteikti arī Facebook krāpnieku grupā. Jaunkundze varēja Jums atdot naudu un atvainoties, bet ja jau lecas un melo, tad pavisam noteikti ir pelnījusi publicitāti. Plus jaunkundzei profilā ir it kā dažas oriģinālas lietas, kuras maksā kopā nu vismaz Latvijas gada vidējo algu, kur ir problēma atdot tos 105 eiro un nebojāt sev reputāciju.

Ceru, ka naudu atpakaļ dabūsiet 😁
daina-g.
Paldies! ☺️
Šodien saņēmu arī privātas vēstules no vairākām sievietēm - kopumā var secināt, ka pārdevēja aktīvi nodarbojas ar apzinātu krāpniecību, pierādījumu ir daudz. Man nav iebildumu pret replikām - taču kvalitatīvām un jaunām, nevis sabojātām un lētām precēm.. Skaidrs ir arī tas, ka pārdevēja tirgo tikai replikas, oriģināls tur nav pilnīgi nekas - kaut gan tā norādīts.
Pilnībā piekrītu Jums arī par 105€ - vai tiešām šādas summas dēļ cilvēks gatavs sabojāt reputāciju? Vēl jo vairāk, ja saprot, ka ir vainīgs. Krāpnieku lapas taču redz visa Latvija.. Es piedāvāju visu atrisināt mierīgi, bet jaunkundze nevēlējās. Noteikti cerēja, ka veiksies tāpat kā iepriekš - ar pircējām, kas samierinājās un neko lietas labā nedarīja.
daina-g.
Ak, un vēl ielika atsauksmi par mani - krāpniece, redziet, esmu es..😁 Ārprāts!!!
+ vēl viena apkrāptā pircēja, otra sieviete šoreiz vēlējās palikt anonīma personisku apsvērumu dēļ, tāpēc screenshota nebūs, jo attiecos pret cilvēku ar cieņu, taču sieviete atklāja gan to, ka visas preces ir viltotas, gan arī to, cik nekaunīga un rupja ir pārdevējas attieksme reālajā dzīvē. Pēc izlasītā arī saprotu, kāpēc ir tik problemātiski atdot 105€ - stāvoklis reālajā dzīvē ne tuvu nav tik spožs, cik internetā..
maija1984
Jums jāpalūdz administrācijai, lai to negatīvo atsauksmi, kuru krāpniece ielikusi par Jums, izņem ārā, ir taču pietiekoši pierādījumu, ka tā ir viņas vaina nevis Jūsu.

Lai jaunkundze ieķīlā savu otro oriģinālo Chanel somu vai Chopard pulksteni, kas viņai te piedāvājumā, ja kontā nulle. Jebkurš Rīgas lombards iedos vairāk nekā tie 105 eiro, ar nosacījumu, ka mantas oriģinālas :D :D :D
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.