Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

BEAUTYFOR klienta karte

Sveikas. Lielas cerības gan nelieku, bet varbūt tomēr šeit ir kāda, kurai makā vai mājās stāv BEAUTYFOR veikala klienta karte, kura netiek izmantota vai vairs nav vajadzīga? Ļoti labprāt iegādātos, jo problēma tāda, ka bieži tur iepērkos gan sev, gan savām paziņām, un ar klienta karti viss ir daudz lētāk, bet to var dabūt tikai skaistumkopšanas speciālisti (uzrādot diplomu vai apliecību, ka esi beidzis skaistumkopšanā kursus/apmācības/skolu). Tā kā šādi man nav, tad kartiņu dabūt nav iespējams. Varbūt kādai kaut kur aizķērusies un netiek izmantota?
Vai arī varbūt kādai ir šāda veida diploms un var dabūt šādu kartiņu tajā veikalā, un par konfekšu kasti atdot man?
:)
timaty
protams ka jums nevajadzēja zvanīt un teikt! tā ir mana karte, jo esmu meistars! protams ka viņi jums pateiks ka nav, jo kartiņu drīkst izmantot īpašnieks. ejot veikalā kad prasa vai ir kartiņa tad jānosauc cipari un tad pajautā kā sauc un pārdevēja nosauc kartes īpašnieku un jums jāsaka jā!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.