Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Kārtējā negodīgā pārdevēja

No pārdevējas Endijas Donskas nopirku jaku (profils pievienots foto) 25€ vērtībā. Sludinājumā teikts, prece lieliskā stāvoklī. Nepārjautāju-uzticējos. Tagad būs mācība katru reizi, kad gribēšu ko pirkt, pārjautāt vai tiešām bez defektiem. Saņēmu preci ar caurumu padusē, pleķīši arī uz jakas. Par jakas smaržu neizteikšos. Informēju pārdevēju par saņemtās preces stāvokli, ka vēlos to atgriezt un saņemt atpakaļ naudu. Bet, protams, ziņas tiek izlasītas un tālāk iestājas ignorēšanas sindroms. Bāc, nu vienkārši tracina. Un neko jau laikam nevar izdarīt. Kādai ir bijusi līdzīga pieredze? Kā rīkojāties?
metra112
Un ko darīt, ja šī pati pārdevēja liek atkal to pašu sludinājumu ar šo jaku? Atkal 25 EUR un lieliskā stāvoklī. Nekādu komentāru pie sludinājuma par defektu. Jaku viņai nosūtīju atpakaļ, nauda nav atgriezta. Bezkaunības kalngals.
metra112
Cenu gan nolaidusi uz 20€ un izlabojusi uz "iespējami trūkumi". Aprakstā neko nenorāda. Administrācija ar viņu ir sazinājusies un aicinājusi nokārtot ar mani darījumu līdz galam, respektīvi atgriežot naudu. Ja pa šo nedēļu nauda netiek atgriezta, atkārtoti jāziņo admin.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.