Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Kleita 30

Meklēju kleitu saviem mājsēdes 30 !
Kaut ko skaistu, krāsainu, katrā ziņā, kaut ko superforšu, ja ne ballīte, tad vismaz kleita skaista mugurā. S izmērs, līdz celītim.
londrina

Kvalitatīva, 100% viskozes trikotāžas wrap kleita. Pilnīgi atverama un sasienama ar jostu. Platums krūtīs apmēram 43-44cm, garums 102cm. Uz kleitas ir M izm, taču labāk derēs uz S-S/M izm. Nav vilkta ne reizi, tikai stāvējusi skapī.
€ 10,00
londrina

Spilgti sarkana Boohoo trikotāžas kleita ar volānu piedurknēm. Bieza, blīva, mīksta trikotāža (poliesters). Platums padusēs 42cmx2, platums vidukli 38cmx2, garums 85cm. Uz kleitas ir UK 10 izm, bet vairāk atbilst UK 8 vai 36(S) izm.
€ 6,00
londrina

Ļoti eleganta un pamanāma, karaliski zila kleita ar drapējumu gurnu daļā. Blīva, bieza, smalka trikotāža(poliesters). Sānos ir rāvējslēdzis. Platums padusēs 41, 5cmx2, platums viduklī 36cmx2, svārku daļa ir brīva, garums 89cm. Derēs uz XS/S izm. Nav valkāta. Tikai stāvējusi skapī.
€ 5,00
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.