Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Pilnīgs stulbums

Izliku pārdošanā grāmatas pa 1 eur, pa lēto, ja kādam interesē , lai nemest ārā, tak nē, nobloķēja. Nav brīnums, ka te cilvēki cenšas notirgot vecu bibliotēku, liekot grāmatas pa vienai, sadaļu Mājai pārveršot par totālu šrotu. Kur pērles pazūd un nav vairs pat vēlmes te ienākt, kur nu vēl likt sludinājumus, kuri pazūd vecās grāmatās. Jūsu viedoklis?
andelemandele-administracija Administrācija
Sveikas, dāmas! Pārbaudījām foruma tēmas autores sludinājumu.
Nepatīkami gan, ka tēmas autore aizmirsa pieminēt (drīzāk noklusēja) ka sludinājums nu nebija par grāmatām, kuras kopējā summa ir 1 eiro. Sludinājumā ir pievienotas 14 grāmatas un sludinājuma summa ir norādīta 1 eiro. Sludinājuma aprasts ir sekojošs "Dažādas grāmatas par dažādām cenām. Jo vairāk ņem, jo lētāk."
janetajumtina
Es joprojām nezinu kā tā var būt adminu vaina,ka negribas maksāt par katru sludinājumu,kaut grāmatas pārdodat ļoti lēti. Katrai precei savs sludinājums,tā vienmēr ir bijis. Ja šķiet,ka neatmaksājas katrai precei veidot savu sludinājumu vai vairākām uzlikt vienotu cenu,tad jāmeklē alternatīvas.Doma ir saprotama,bet admini nav vainīgi,ka neapmierina noteikumi. Tādā veidā jau mēs katrs varam ielikt 1 sludinājumu,bet zem tā izvietot vairākas preces,katru par savu cenu. Nedomāju,ka skatīties uz citiem ''bet tas dara to un to'' ir rādītājs. Mums ir jārada šis piemērs,nevis jāskrien pakaļ noteikumu ignorētājiem. Lai nu ko, admini vispār nav vainīgi pie tā.
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.