Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Zīmoli

Iespēja “sekot zīmolam” ir diezgan nejēdzīga. Visādas gudrinieces un asprātes saliek ko vien grib zīmola nosaukumā. Tekstā gan reizēm (ne vienmēr) paskaido, ka nu vispār jau tas nav tas zīmols, bet nu baigi gribas, lai jūs ieraudzītu. Amoralle totāli izbesīja! Kādu nu štruntu katra uzskata “Amoralles stilā”.
toad
Nu ja. Ir taču teksta meklēšanas iespējas. Jāliek īstais zīmols, tekstā “Chanel stilā” vai kādā stilā, un tad kam interesē, tas arī meklē “Gucci vai kāda stilā” meklētājā tieši tādiem vārdiem.
elitas-andele
Es Jums pateikšu kāpēc tā dara,jo noteiktu zīmolu drēbes tiek pirmajā lapā(galvenajā),pārējās aiziet uz noteikto sadału,netiekot galvenajā lapā,kas tiešām,nav godīgi,jo visi maksā vienu cenu.Apskati ,grozi kā gribi,visi sāk ar galveno lapu.Bet to ka raksta Amoralles stilā vai Chanel stilā,tad 🤣
toad
Apskati nesāk ar lapu. Apskati sāk ar meklējamo lietu - kurpes-zilas-38 izmērs cena 10-39 eur. Ja sāk ar galveno vai kuru lapu, tad tas ir no sērijas “kaut ko gribu, nezinu ko” un tad jau vienalga maza iespēja to savu mantu ieskapēt.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.