Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Plecu un rokassomas

Atdodu.
elionora
Diskusijas, kad ir atdots, ir jādzēš laikā. Ļoti nesmuki izrikojaties. Es skatījos pēc laika un jūsu komentāra, ka pieejams, kā es biju pirmā. Un gramatiski skatījos, ka arī pareizi un saprotami esmu uzrakstījusi. Es visu dienu andeli refresijo gaidīt ziņu no Jums.
S V
Es piekrītu christy. Bildē taču ir redzams ka somiņas ir labā stāvoklī. Miskasti diezvai atdos, vai somu bez rokturiem . Es arī atdevu preci daudzi pieteicās, man noriebās ka izlasa ka pieejama un viss pazūd. Tad kāpēc prasi ja Tev nevajag?! Un galvenais ka atdod bez maksas. Beigās atdevu sievietei kura apmaksāja pakomatu un viss!
elionora
Atbilde s.v....bildes neredz somiņu iekšpusi un citas malas,. tā kā nav iespējas spriest, cik lietojamas bija somiņas. Un kā jau rakstīju visu dienu gaidīju ziņu, refresoju lapu, nekur netaisījos pazust, ļoti gribēju un pat šokolādi biju gatava nosūtīt. Cilvēks vienkārši pārprastis ir manu vēstuli un brauc auguma par neko, kā nezin kādi izbraucieni šeit bijusi.......Tāpēc, lūdzu, pirms rakstiet savu komentāru, izlasiet visu.
christy
Šis bija jūsu teksts:Sveiki! Intrese somiņas. Īpaši tā pūkainā. Es saprotu, ka par brīvu atdod, bet vai ir kādi defekti, ļoti nobruzati stūrī, neizmazgājami netīras?

Man neinteresē kura raksta pirmā-tās kas uzraksta ņemu un atsūta pakomātā kodu-tā dabū. Ja jau ieliku bezmaksas-tad man nav laika diskutēt par somu stāvoklī utt.
elionora
Un kas vainas tekstam. Ļoti smuki un korekti uzrakstīts. Nevis tik uzbrūkoši. Un ziniet daudziem cilvēkiem mūsdienās arī trīs euro ir liela nauda, lai saņemtu pretī lietas, kuras varbūt ir izmetamas. Jums nav nekur norādīts, ka bija jāsūta uzreiz pakomata kods. Vēlreiz uzsvēru, es visu dienu gaidīju atbildi un te pēkšņi atdots un tēma nav izdzēsta. Nav jau runa tikai par mani, bet cik cilvēki to tēmu vēl tagad neatvēra un ar nožēlu secības, kā ir atdots. Tā ir cieņa pret citiem...
christy
Paldies par uzbraucieniem-lai jums veicas dzīvē. Tā kas pirmā uzraksta ka ņem - tā ar dabū. Un ja jau bezmaksas, tad pakomātu noformē pats pircējs. Dzēšu ārā savas foruma tēmas tad kad vēlos es, ne jūs. Visām pircējām esmu sen atbildējusi. Jūsu teksti ir nevietā.
elionora
Un Jūs rakstijat, kas pirmā raksta tā ņem, bet tā nebija. Cilvēki ir dažādi, citi raksta atdod, bet grib kādu saldumu pretī, arī mantu stāvoklī izrunā, citi vnk atsuti kodu un viss. Es taču nezinu, kāds Jūs esat cilvēks....Man Jūs neatbildējat, bet visu dienu klusējāt, tapēc, kā lai es ticu, kā Jūs visiem esat atbildējusi. Un tēma joprojām nav izdzēsta. Es uzrakstīju par Jums jau administrācijai ...
elionora
Sēžam ar draudzeni un domājam....kāpēc visi aizstāv to cristy......taču te pilnīgi skaidrs, kurš kuru nomelno. Cristy nav apvainota ne ar vienu vārdu, pat aizstāvētas vispārējās Andeles klientu intereses, bet uzbrūk man.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.