Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Patologiska mele

Uzmanieties ar pārdošanu šai personai!
Melo , ka pārskaitīs maksajumu… uz zinām neatbild , kaut gan portāla uzturas. Kad prece jau tiek rezervēta citai personai , atsakās.
Šāda situācija atsauksmi ielikt nav iespējams .

Tas viss ir sistemātiski , daudz negatīvu atsauksmju par to ka melo, par it ka pārskaitīto maksajumu.
La Isla Bonita
Pretējie teroristi arī besī. Pateicu, ka pārskaitīšu vakarā, jau 16.00 sāk bombardēt, ka nav saņēmusi, lai gan sarakstē uzreiz norādīju, ka saņems, visdrīzāk, nākamajā dienā (cita banka). Bet nē, vienalga lien jautāt, kāda man ir banka. Nu kam cilvēkam šī informācija un šie jautājumi? Saņemsi naudu, tad arī izsūtīsi, neviens jau nesteidzina. Nē, vajag bombardēt.
Meļi arī ir gadījušies. Tie noteikti ir krāpnieki, kas gaida, ka izsūtīsi, nesagaidot apmaksu, viņiem sava loģika. Jo neviena jautājuma par preci, toties pakomāta info uzreiz pirmajā vēstulē. Bet es nebombardēju un arī neskatos atsūtītajos maksājuma izdevumos. Kad redzu kontā, tad sāku pakot, viss. Ja teica, ka šodien pārskaitīs, 1-2 dienas dodu naudas atnākšanai. Ja nav ne naudas, ne ziņu, dzēšu pieteikumu. Nav ko iedziļināties citu motīvos un shēmās. Mana shēma ir vienkārša - rītā nauda, vakarā krēsli, ja kaut kas tiešām ne pēc plāna - komunikācija un vienošanās. Viss pārējais - no pludmales ārā. Pie tās arī pieturos.
Rega AndeleMandele
Šeit ik pa laikam uzpeld personas, kuras grib tikt pie preces, par to nesamaksājot. No sākuma piesakās, ka ņems, tad ātri atsūta info, kur jāsūta, vēl piegodina, ka vajadzētu ātri saņemt un tad gaida, kas notiks. Nauda tā arī neatnāk. Ja esi godprātīgs pārdevējs, kuram svarīgi ir izsūtīt preci tajā pašā dienā, tad vari uzķerties, ka nauda it kā ir izsūtīta un tūlīt jau atnāks. Bet nekā.... Tadēļ visiem iesaku, pirms sūtat ko laukā, noteikti sagaidāt naudu kontā. Pat tad, ja otrā pusē ļoti deg un vajadzēja jau vakar. kamēr nav nauda kontā, tikmēr prece nav pakomātā.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.