Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Karodziņi kaimiņu skaudībai

32 € 40 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Krāsa Balta
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Pievienots 7. aprīlis, 15:26446
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Pavasaris ir klāt, tāpēc ir laiks dekorēt savus pagalmus, mājas, verandas un balkonus!!

Šīs virtenes tapa ar sapni par Pinteresta cienīgiem dārza svētkiem! Latvijā varēja iegādāties tikai papīra (jocīgi, pārdevēji laikam nav pamanījuši, ka pie mums mēdz līt lietus) vai īsas 5m auduma virtenes, kas izmēra ziņā atbilst balkona parametriem, nevis dārzam, kur katram sevis cienīgam latvietim ir vismaz viena zemeņu dobe!

Tāpēc pēc ilgiem meklējumiem un ejot garām veikalam uz E.B.Upīša ielas ar nosaukumu “Šuj pati!”, tika pieņemta Dieva zīme un nolemts karodziņus šūt pašai! Audums tika atrasts Ungārijā, bet to nepārdeva metros, tāpēc nācās pirkt visu rulli! Karodziņi paredzēti ārtelpām, audums ir blīva vēja un lietusizturīgs.
Virtenes garums 15m, jo ne pēc kā neizskatās viena maza 5m virtene! Ja ir vēlme sev radīt lielu prieku, kaimiņiem lielu skaudību un bildēm lielu laiku skaitu, tad izmēram (metrāžai) ir nozīme!

Pieejamas 4 gb virtenes, katra pa 15m. Cena norādīta par vienu virteni. Sūtu arī ar Omnivu, tad klāt +3.88 euro!

Šīs 4 virtenes ir pāgājušajā gadā stāvējušas kādā dārzā! Kā redzams-audums ir ļoti labs un laikapstākļi tās nebojā!

Tā kā man ir vēl puse no auduma ruļļa, tad priecāšos kādam noorganizēt pilnīgi jaunas virtenes pa 60.00 euro/gb, kas sniegs iespēju atbalstīt cilvēku ar invaliditāti, kas man šīs virtenes šuj! Izgatavošanas laiks varētu būt 2 nedēļas!

P.S. Virtenēm līdzi došu instrukciju KĀ NEVAJAG VIŅAS UZGLABĀT UN MAZGĀT, jo nevēlos būt atbildīga par pašnāvībām neatpinķerējamu virteņu dēļ!

Pērle patīk (29)

leldevinkalna piedāvā

Skatīt vairāk
3 pieteikumi Pārdots
32 €79.99 € 20
1 pieteikums-20%
32 €40 € 2
1 pieteikums Pārdots
16 €79.99 € 11
-20%
10.65 €13.30 € 5

Līdzīgās Pērles

40 €59 €
1 pieteikums-15%
8.50 €10 € 7