Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

MĪLESTĪBAS AKMENS - rožu kvarcs un Swarovski

13 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Krāsa Rozā, Zelta
Pievienots 10. marts, 22:49887
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

MĪLESTĪBAS AKMENS - atver sirds čakru visa veida mīlestībai (mīlestībai pret sevi, ģimenes mīlestībai, platoniskai mīlestībai un romantiskai mīlestībai). Rada spēcīgu pašnovērtējuma sajūtu, ticību saviem spēkiem, līdzjūtību un iecietību. Palīdz partnerattiecībās un dziedēt vecas negatīvas emocijas, tādas kā dusmas, bailes, aizvainojums, kā arī dziedē emocionālas brūces un traumas, pat skumjas, sniedzot iekšēju mieru.
Rožu kvarcs palīdz atvērties, māca ieklausīties sirdsbalsī.

Absolūtais dāmu favorīts - rožu kvarca rokassprādze. 10mm maigi rozā krāsas bumbiņas ar 24k apzeltītām Swarovski starplikām. Starplikas ir testētas un pārbaudītas - kalpo tiešām lieliski, neapsūbē, nekļūst melnas un neglītas. Starplikas ir antialerģiskas, tajās nav niķelis, tāpēc arī kalpo lieliski. Rožu kvarca rokassprādze būs brīnišķīgs papildinājums jebkuram tērpam, to ir viegli kombinēt ar visa veida krāsām, tas ir neitrāls, maigs un elegants. :)

Pērle patīk (95)

sintijaandersone piedāvā

Līdzīgās Pērles

3 pieteikumi Pārdots
6.99 € 23
39 €45 €
1 pieteikums
5.60 € 9
1 pieteikums
5.60 € 6