Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

By Terry

25 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Stāvoklis Jauns
Pievienots 21. aprīlis, 10:34300
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

BY TERRY HYALURONIC HYDRA-PRIMER 15ml
Sejas bāze ar iebūvētu ādas kopšanas līdzekli. Satur hialuronskābi. Tūlītēji izplūdina nepilnības. Piemērots visiem ādas tipiem. Piesātināts ar hialuronskābes ādas kopšanas priekšrocībām, Hyaluronic Hydra-Primer izveido perfektu grima bāzi, kas ir daļa no 24/7 hialuronskābes rutīnas. Hialuronskābe palīdz paaugstināt un uzturēt optimālu mitruma līmeni, tādējādi āda izskatās tvirtāka un kuplāka. Tas ir labākais sejas gruntējums, lai acumirklī izpludinātu plankumus un nepilnības, samazinātu poras, izlīdzinātu ādas toni, aizpildītu smalkās līnijas un kontrolētu spīdumu. Bezsvara putu tekstūra.
UNIKĀLA FORMULA.Hialuronskābe nodrošina dziļu mitrināšanu, pateicoties neticamām ūdens aiztures īpašībām, tā spēj noturēt līdz pat 1000 reižu vairāk par savu svaru ūdenī. Spēcīgs grumbu pildītājs ar antioksidantu darbību, kas stiprina ādas aizsargbarjeru. Āda izskatās tvirtāka un perfekti gluda. Izpludina nepilnības, matē un kontrolē spīdumu, aizpilda smalkās līnijas un grumbiņas, kā arī palīdz ilgāk saglabāt grimu.

BY TERRY HYALURONIC HYDRA-POWDER 4g
Neatvērts.Caurspīdīgs, grimu fiksējošs birstošais pūderis. Satur hialuronskābi. Tīrs. Nesausina ādu. Uzreiz matē ādu un izpludina ādas nepilnības.
“Hyaluronic Hydra-Powder” pūderī ar hialuronskābi ir izmantotas hialuronskābes ādu kopjošās īpašības, tas ļauj veidot ideālu grimu, apgādājot ādu ar hialuronskābi visas diennakts garumā. Hialuronskābe palīdz saglabāt optimālu mitruma līmeni ādā. Vislabākais grimu fiksējošais pūderis, kas uzreiz izpludina nelielas ādas nepilnības, sašaurina poras, izlīdzina ādas toni, aizpilda smalkās grumbiņas un regulē ādas spīdumu. Der visiem ādas tipiem. Rada gaisīgu, zīdainu plīvuru. Āda izskatās nevainojami. Tīrs produkts.
UNIKĀLS SASTĀVS
Hialuronskābe nodrošina dziļu mitrināšanu, jo tai piemīt neticamas ūdeni aizturošas īpašības – tā saista 1000 reizes lielāku masu ūdens, nekā sver pati. Sastāvā esošie antioksidanti stiprina ādas aizsargslāni. Satur tikai divas sastāvdaļas – 100 % dabisks sastāvs.
REZULTĀTS
Matē, regulē spīdumu, izpludina ādas nepilnības, aizpilda smalkās grumbiņas un rievas, ilgstoši nostiprina grimu. Āda izskatās nevainojama un ideāli gluda.

Pērle patīk (28)

zju.zjuu piedāvā

Skatīt vairāk

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums
3.50 € 25
1 pieteikums
17 €42 € 53
19 pieteikumi
6.30 €12 € 177
1 pieteikums
18 €38 € 32
1 pieteikums
3.50 € 11