Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Rudens pērļu komplekti no Andelemandele

Foto: Pexels.com/Andre Furtado

Rudens mode ir tikpat raiba kā krāsainās koku lapas oktobra saulē. Lai arī krāsu palete rudens apģērbā ir piezemētāka un mierīgāka, iespējamie apģērbu komplekti un variācijas ir ļoti daudz. Rudens sezonā aktuālas kļūst dažādu stilu virsdrēbes – mēteļi, trenči, ādas jakas un citas. 

Kleitām un svārkiem pievienojas zeķubikses – biezākas, plānākas, miesas krāsas, melnas un pat krāsainas. Vasaras sandales un papēžu kurpes nomaina ādas kurpes un zābaki. Esam sagatavojuši piecus apģērbu komplektus, ar ko iedvesmoties savam rudens apģērbu iznācienam.

Izlase ar rudens pērļu komplektiem

Foto: Pexels.com/Yan Krukau

1. Svārki, blūze un viegls mētelis

Saviesīgam pasākumam, randiņam vai ofisam izvēlies komplektu ar svārkiem, blūzi un vieglu mēteli. Blūze ir universāls apģērbs, kas noder ikvienā sezonā. Rudenī iesakām zem blūzes vilkt plānu krekliņu vai izvēlēties biezāka auduma blūzi, lai tajā būtu silti. Lai arī reizēm var šķist, ka kleitas un svārki labāk piestāv vasarai, arī rudenī tos ļoti veiksmīgi var iekļaut savā ikdienas garderobē. Izvēlies midi garuma svārkus no brīvāka auduma vai īsus vilnas svārkus, ko kombinē ar zeķubiksēm. Virsū velc vieglu rudens mēteli, kam vari pievienot šalli un cimdus. 

2. Bikses, žakete un loferi

Klasiska apģērbu kombinācija ikdienas gaitām – ofisam, mācībām vai pasākuma apmeklējumam. Bikses vari izvēlēties gan džinsa, gan auduma. Klāt velc šī brīža aktuālos apavus – loferus. Tie ir apavi ar paaugstinātu zoles daļu, slēgtu purngalu un visbiežāk veidoti no ādas vai zamšādas. Augšdaļā vari kombinēt gan T kreklu, gan garroku kreklu, gan blūzi. Virsū velc žaketi. Ja ārā ir silts rudens, izvēlies plānāku un brīvi krītoša piegriezuma žaketi. Ja laiks drēgnāks, noderēs biezāka auduma žakete, kas var kalpot arī kā viegls mētelītis. 

3. Kleita, ādas jaka, zābaki

Rudens sezonas sākumā, kad laiks kļūst spirgtāks, bet vēl ir pietiekami silts, ir īstais laiks vēl pēdējās reizes uzvilkt vasaras kleitas. Kombinē tās ar zeķubiksēm, zābakiem un ādas jaku. Tas piedos tēlam rudenīgu sajūtu, taču ļaus saglabāt sievišķību un eleganci. Vēlākā rudenī vasaras kleitas vari nomainīt ar tumšākām un biezākām rudens kleitām. Aktuālas ir arī džemperkleitas, kas lieliski izceļ augumu. 

4. Blūze, legingi, trencis

Ērts komplekts ikdienai un brīvdienu izbraucieniem. Blūze piedod koptēlam svinīgaku sajūtu, bet legingi un trencis – brīvāku sajūtu. Vari izvēlēties pagarināta stila blūzi, kam pievieno jostiņu. Ādas legingi vai legingi ar siltinājumu rudens sezonā ir labs risinājums, ar ko aizstāt ierastās bikses. Brīva piegriezuma trencis ar jostiņu ļaus izcelt sievišķīgās formas. 

5. Džemperis, bikses, cepure

Rudens garderobe nav iedomājama bez adījumiem. Rudens jakas un džemperi ne tikai labi izskatās, bet kārtīgi sasilda vēsā laikā. Kombinē tos ar biksēm, leginiem un kleitām. Šajā apģērbu komplektā džemperis tiek kombinēts ar biksēm. Kā akcentu tērpam vari izmantot platmali. Rudens cepures ir labs veids, kā atsvaidzināt tēlu, piešķirot tam īpašu odziņu. Lai arī rudens mode gadu laikā mainās un ik sezonu parādās jaunas aktualitātes, dažas vērtības paliek nemainīgas – adījumi bija, ir un būs aktuāli. 

Rudens mode un pērles Andelemandele.lv 

Eleganta blūze-bodijs. Aktuālajā haki tonī. Stāvoklis – jauna. Izmērs – S/M. Kombinē to ar svārkiem, biksēm un vieglu mēteli. Apskati šeit!

Mango plisēti asimetriski midi svārki. Stāvoklis – jauni. Izmērs – XS. Kombinē tos ar blūzi, žaketi un trenci. Kājās velc loferus vai rudens zābakus. Apskati šeit!

COS rudens džemperis. Stāvoklis – jauns. Izmērs – one size. Kombinē to ar biksēm, pieguļošiem svārkiem vai legingiem. Apskati šeit!

& OTHER STOREIS klasiskās rudens bikses. Sastāvs: 49 % kokvilna, 26 % modāls, 16 % poliesters, 8 % viskoze, 1 % elastāns. Stāvoklis – lietotas, lieliskā stāvoklī. Vilktas vienu reizi. Izmērs – XS. Kombinē tās ar T kreklu, blūzi un žaketi. Apskati šeit!


 

Elegants vilnas mētelis no ZARA, skaistā bordo sarkanā tonī. Ļoti labā stāvoklī, nav savēlies, bez defektiem. Sastāvs: 75 % vilna, 25 % polamīds. Izmērs – S. Apskati šeit!

Klasiska piegriezuma trencis. Sastāvs: 95 % poliesters, 5 % elastāns. Stāvoklis – jauns. Izmērs – one size. Apskati šeit!

Buffalo London rudens zābaki. Melna āda ar skaistiem akcentiem. Stāvoklis – jauni. Izmērs – 39. Apskati šeit!

Cepure "Pinky one". 100 % vilnas cepure ar ziedu izšuvumu lenti, kuru rotā gliterīši. Roku darbs. Komplimenti garantēti. Cepuri var nēsāt visos gadalaikos. Skaista rota kā kāzām, tā ceļojumiem vai ikdienas nēsāšanai. Malas platums (stingra) – 9 cm. Kroņa augstums – 10 cm. Izmērs: 57 cm (derēs arī uz 56 cm). Apskati šeit!

Rudens mode tavā skapī

Lai sagatavotu savu skapi rudens sezonai, veic lielo skapja rezīviju. Vasaras drēbes noglabā nākamajai sezona un velc ārā rudens kolekcijas apģērbu. Atbrīvojies no apģērba, kas vairs neder, nepatīk vai vairs nav aktuāls tavā ikdienā. Velti laiku tam, lai izdomātu, ko vēl nepieciešams iegādāties. Rudens mode ļauj kombinēt dažādu stilu apģērbu, tāpēc noskaidro – kas patīk un piestāv tieši tev. Ieskaties Andelemandele.lv, kur katru dienu tiek pievienotas jaunas pērles ar apģērbu, apaviem un aksesuāriem. Lai veiksmīga andelēšanās!