Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Pavasara mēteļu tendences un pērles Andele Mandele

Jauna sezona, jauna garderobe. Pavasaris ir klāt, un ir laiks sagatavot savu skapi jaunajam gadalaikam. Kad lielā pavasara tīrīšana galā, nepieciešams noskaidrot šīs sezonas modes tendences. Pavasara mēteļi, kas šogad iekarojuši modes namu virsotnes – pagarinātas žaketes, ādas mēteļi, rakstaini trenči, izcelts viduklis un tekstūrām bagāts apģērbs. Pielāgo jau skapī atrodamos apģērbus vai iegādājies ko jaunu, lai vari iesoļot pavasarī koši un pamanāmi!

Pavasara mēteļu tendences 2023. gadā

Apkopojot 2023. gada pavasara modes tendences, skaidrs ir viens – krāsas un dažādas tekstūras audumi šogad būs redzami arvien biežāk. Iespējams, skapī atradīsi apģērbu, kam laiks dot otro elpu.

1. Pagarinātas žaketes

Žakete var kalpot arī kā pavasara virsjaka. Sievietēm garderobē iesakām iekļaut apģērbu, kam ir vairāki pielietojumi. Piemēram, pagarināta žakete, kas var būt daļa no kostīma, to var vilkt kopā ar kleitu un izmantot kā mēteli. Spēlējies ar pogām – atstāj tās vaļā, radot brīvāku sajūtu, vai aizver ciet, lai saglabātu siltumu. 2023. gada pavasara modes tendence ir košas, spilgtas krāsas. Ievies tās garderobē ar košu mētelīti.

2. Ādas mēteļi

Melni, gari ādas mēteļi ir pilnīgs pretstats. Jau pagājušajā sezonā lielākie modes nami Parīzē, Milānā un Ņujorkā prezentēja ādas žaketes, kas kļuva par modes kliedzienu. Vairs nebūs jāizvēlas starp trenci un ādas žaketi – šosezon modē pagarināti ādas mēteļi. Ikdienas gaitām izvēlies zīmola Versace iedvesmotu modeli, kas sniedzas līdz ceļiem un tā piegriezums ir ļoti līdzīgs klasiskam trencim. 

Ja melnā krāsa nav tas, ko vēlies savā pavasara garderobē, izvēlies ādas mēteli piesātinātā tonī. Smaragda zaļš, dziļi violets vai maigi rozā – tas radīs elegantu un pārdomātu tēlu.

3. Tekstūra, tekstūra, tekstūra

Lielas, pufīgas, mīkstas un ar izteiksmīgu tekstūru – pavasara virsjakas, kas liks garāmgājējiem atskatīties. Materiāls, kura struktūra ir līdzīga dabīgajai vai mākslīgajai kažokādai, taču tas ne tuvu nav vizuāli līdzīgs. Arī šie pavasara mēteļi lielākoties atrodami košās, spilgtās krāsās. Pufīgie mēteļi būs stilīgi gan īsi, gan gari. Ja esi drosmīga un patīk izcelties, izvēlies pūkainu pavasara virsjaku līdz pat zemei.

4. Rakstaini trenči

Rakstains trencis pavasarim, kas radīts, iedvesmojoties no Parīzes dāmu stila. Apvienojot klasisko trenci un košas, rakstainas apdrukas, radies jaunais modes trends. Tas ir oficiāli apstiprināts un atzīts arī Parīzē, jo arī Dior to iekļāvis savā 2023. gada pavasara kolekcijā. Izvēlies krāsu un rakstu, kas vislabāk atbilst tavai personībai un veiksmīgi iekļausies kopējā garderobē. 

5. Izcelts viduklis

Foto: Pexels.com/Eugenia Remark


 

Mētelis ar jostiņu, pogām vai iešuvēm, kas izceļ vidukli, ir atgriezies! Bezformīgie un oversize tipa mēteļi lēnām sāk atkāpties, dodot vietu formām un sievišķīgāka piegriezuma modeļiem. Ar jostiņu vari iegūt divus zaķus ar vienu šāvienu – neapliec jostiņu, bet atstāj mēteli atvērtu, vai sasien jostiņu un izcel vidukli. Smilšu pulksteņa siluets ļauj izcelt to, kas jāizceļ, reizē paslēpjot to, ko vēlies nomaskēt.

 

Pavasara mēteļi Andelē Mandelē

Ja esi nolēmusi papildināt savu pavasara garderobi ar jaunām virsdrēbēm, ieskaties Andelemandele.lv piedāvājumā, kas katru dienu tiek atjaunots. Iespējams, tieši šobrīd kāda dāma publicē tavu jauno, perfekto pavasara mētelīti. Apskati 5 pērles, kas šogad lieliski iederas pavasara tendenču sarakstā.
 

1. Pagarināta žakete

Garās žaketes stila mētelis pavasarim košā koraļļu krāsā. Sludinājumā atradīsi arī konkrētus mērus, norādītais izmērs – M.  Aizdare ir ar spiedpogām



 

2. STONEFIELD ādas mētelis ar jostu

Labā stāvoklī kvalitatīvs un elegants mīkstas ādas mētelis ar jostu pavasarim no STONEFIELD. Tas apvieno ādas jakas praktiskumu ar pavasara trenča piegriezumu. Precīzi mēri pievienoti sludinājumam.



 

3. Mētelītis ar tekstūru

Maigi brūnas krāsas pavasara mētelītis ar izteiktu tekstūru no Guess, S izmēra. 

 



 

4. Raibais pavasara trencis

Sekojot jaunākajām Parīzes modes tendencēm, rakstains trencis šopavasar būs īstā izvēle. Monton zīmola viskozes mētelis. 


 

5. Pavasara mētelis ar jostiņu

Lai izceltu vidukli, mētelis ar jostiņu ir ērtākais variants. Gaiši brūns Ted Baker S izmēra mētelītis lieliskā stāvoklī. Auduma sastāvā vilna un kašmirs – mīksts, patīkams un silts.


 


 

Pasteidzies, lai iegūtu kādu no šīm pērlēm. Taču nebēdā, ja tā vairs nav pieejama. Ielūkojies plašajā piedāvājumā, kur pavasara mēteļi ar nepacietību gaida savu sezonas uznācienu. Seko modes tendencēm, taču neaizmirsti par savām vēlmēm un sajūtām. Apvienojot to visu, iegūsi ideālo pavasara tērpu!