Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Ko darīt, kad nav ko darīt? Idejas brīviem brīžiem


Cik pazīstama situācija – rit jau kurā atvaļinājuma diena, kad pieķer sevi pie domas, ka esi jau pāratpūtusies un māja krustām šķērsām pārtīrīta. Ko darīt, kad nav ko darīt? Idejas ir, vajag tikai padomāt! Tūlīt apskatīsim pāris ieteikumus, kā veiksmīgi aizpildīt savu laiku.

Izrevidē skapi

Pavasaris un rudenis tā vien mudina atbrīvoties no liekā, radot vietu jaunajam. Uz tāda enerģiska viļņa ir vērts ķerties pie lielās skapja revidēšanas. Ir plaši zināms ieteikums – to, ko neesi vilkusi mugurā jau pāris gadus, vizdrīzāk nekad arī vairs neuzvilksi. Ko darīt? Atbrīvoties no liekā! Maza fotosesija, piesaistošs apraksts un uz andeli prom, lai dotu savai drēbei otro iespēju, jo – kas vienam lieks, citam ir prieks. Pie viena “iemet aci” Andelemandele, un var gadīties, ka izdosies atrast kādu īpašu pērli tieši sev. Viss process aizņems diezgan daudz laika un vairs nebūs jādomā, ko darīt, kad ir garlaicīgi.

Sāc vingrot

Sports vienmēr ir apsveicami, jo tas uzlabo gan pašsajūtu, gan vizuālo tēlu. Vari sākt ar elementāriem vingrojumiem, staipīšanos. Iegādājies sporta apavus un sāc skriet vai nūjot. 

ko darit kad nav ko darit iet sportot un vingrot

Ja esi nobriedusi pieķerties šai lietai pavisam nopietni, bet tuvākā sporta zāle nav nemaz tik tuvu, varbūt ir vērts apsvērt izveidot nelielu fitnesa stūrīti pie sevis mājās, jo tas disciplinēs darboties regulāri. Tur vienmēr atradīsi ko darīt, kad nav ko darīt. Par lētām naudiņām sporta inventāru vari iegādāties tepat Andelemandele.

Iekārto dārziņu ar puķēm un zaļumiem uz palodzes

Pavasaris vienmēr liek sarosīties zaļajiem pirkstiņiem. Piemājas dārziņos norit liela rosība. Darbos tiek iesaistīti visi bez izņēmuma. Ko darīt, ja dzīvo dzīvoklī, bet tik ļoti gribas to zaļumu un puķu smaržu? Ir vērts pamēģināt iekārtot savu mini garšaugu dārziņu un ziedošus puķu podiņus turpat uz savas palodzes. 

ko darit kad nav ko darit audzet uz palodzes augus

Nav ideju, kur iegādāties visu tam nepieciešamo, bet skraidīt pa veikaliem nav vēlme? Ir vērts iegriezties Andelemandele, kur saimnieciskās dāmas piedāvā dažādus labumus. Te atradīsi gan sēklas un augu stādus, gan puķu podiņus. Atliek tikai izvēlēties! Un tev turpmāk vienmēr būs atbilde uz draudzenes jautājumu, ko darīt, ja nav ko darīt? “Mājās mani gaida palodzes mazdārziņš!”

Izmēģini jaunas receptes virtuvē

Visi pazīstam to situāciju, kad stāvam virtuvē un plānojam ar ko sākt, ko darīt? Kad nav ko darīt, bet laika ir atliku likām, ir īstais laiks ķerties pie jaunu recepšu izmēģināšanas. Tagad pat nav lieki jāpiepūlas. Pameklējam interneta dzīlēs un uz priekšu. Var gadīties, ka, atrodot kādu labu recepti, saprotam, ka mūsu virtuves tehnika jau nolietojusies. Vai pilnīgi pretēji, aizvien nav iegādāts kāds virtuves tehniskais gadžets. Tad ir laiks sagādāt trūkstošās virtuves ierīces un piederumus, lai varētu pagatavot visu iecerēto.

Galda spēles ar ģimeni un draugiem

Ja esat mājās visa ģimene vai gaidāt ierodamies draugus, ir vērtīgi pamainīt ieradumus. Kad būsiet labi paēduši un jaunākos notikumus apsprieduši, lai neiestātos panīkums, ir pēdējais laiks vilkt no plauktiem laukā galda spēles.

ko darit kad nav ko darit spelet galdaspeles

Tās gan vieno, gan uztur adrenalīnu un paralēli ļauj dziļāk iepazīt savus tuvos un mīļos līdzcilvēkus. Ar garantiju var teikt, ka nākamreiz, kad plānosiet viesības, neviens nesūdzēsies, ka nav ko darīt. Ja nav ko darīt, velkam laukā vecās, labās galda spēles, un jautrība var sākties.

Grāmatu lasīšana

Lai kā cenšas visi televīzijas kanāli un filmu straumēšanas platformas, to emociju gammu un ceļošanu fantāzijas pasaulē, ko sniedz grāmata, neatsver nekas. Tāpēc tajos brīžos, kad visi darbi ir apdarīti un atlicis tikai dvēseli pamielot, paņemam savu mīļāko lasāmgabalu, uztaisām kafijas krūzi un, ietinoties dīvānā, sagatavojamies grāmatas sniegtajam priekam. Starp citu, pie mums Andelē ir vairāki tūkstoši grāmatu par super izdevīgākām cenām, nekā grāmatnīcās. 

Nodarbojies ar rokdarbiem

Laba brīvā laika pavadīšanas nodarbe ir kāds no rokdarbu veidiem – adīšana, tamborēšana vai šūšana. Ja nezini, ar ko sākt, iesākumā izrevidē savus krājumus, tad papēti rokdarbu piederumu piedāvājumu internetā. Dažādi nepieciešamie piederumi ir pieejami arī sludinājumu portālos, jo gadās, ka pēc apjomīgākiem darbiem paliek pāri kāda dzijas ficīte vai auduma atgriezumi, vai pat adatas. 

Iepazīsti tuvējo apkārtni 

Bieži dienas steigā nepamanām to, kas ir mums apkārt. Ja ikdienā pārvietojies ar automašīnu, tad apkārtnes iepazīšana, pastaigājoties ar kājām, varētu būt lieti noderīga. Īpaši, ja, sēžot mājās, aiz loga spīd saulīte, un tu esi sevi pieķēris pie domas, ka nezini, ko darīt. Kad nav ko darīt, dodamies ielās iepazīt tuvējo apkārtni. 

ko darit kad nav ko darit iet pastaigaties

Laba ideja ir katru reizi izvēlēties savai pastaigai citu maršrutu, jo mēs reizēm aizmirstam, cik daudz interesanta ir tepat, aiz stūra. Piemēram, vienā krustojumā vari doties pa labi, bet nākošajā pa kreisi. Un, kad tuvākā apkaime izpētīta, var jau sēsties uz riteņa un doties tālākos ceļojumos.

Noteikti vēl ir atrodami neskaitāmi daudz veidu, ko darīt, kad nav ko darīt. Šie ir tikai daži no ieteikumiem, ar ko sākt, kad negribas savu dienu pavadīt bezjēdzīgi. Un tici, vakarā, kad ieslīgsi palagos, ar prieku atcerēsies šos jaukos brīžus, ko dienas laikā veltīji sev. 

Ja arī Tev ir padomā kādas superīgas idejas un aktivitātes ko darīt, kad nav ko darīt, droši padalies ar tām komentāru sadaļā. Iedvesmosim viens otru!




Fotogalerija