Каталог

Ziemas zābaki

Labrīt meitenes 😊Man jautājums par ziemas zābakiem un to izmēriem. Jūs pērciet kādu izmēru lielākus,kā man ome saka,lai bērnam kājas nesaltu, ziemas zābaki jāpērk izmēru lielāki vai jūs pērciet tādus,kas der tieši tagad. Es nevaru saprast. Esmu noskatijusi smukus zābaciņus te Andele savai 6gadigajai..vinai 18cm kāja. 29.izmers ir tieši tie 18cm,bet 30.izmers jau tie 20cm..bail,ka nav daudz par lielu...Labprāt palasīšu,ka dariet jūs 😊
elionora
Es noteikti iesaku lielākus. Viens faktors būtu, lai tā kājiņa nesalst. Otrs faktors, augošiem bērniem iesaka centimetru lielākus apavus, lai tā teikt kājai ir vieta, kur augt. Apavi, kas ir prezizaki par precīzu var deformet pēdiņu. Augošai pēdai ir jājūtas apavā ļoti brīvi un ērti.
tatjana-grossmane
Vispār jau nevajadzētu būt tā, ka starp 29. un 30. izmēru ir tik liela atšķirība (2cm). Protams, ja runa iet par vienu ražotāju un vienu modeli. Es drošības pēc paprasītu pārdevējai pārmērīt iekšpēdiņas garumu. Man burtiski nedēļu atpakaļ bija situācija, ka atradu meitai kurpes, kurām bija norādīts acīmredzami īsāks garums. Pajautāju vai nav gadījumā kļūda, meitene pārmērīja un iekšpēdiņa izrādījās par 1.5cm garāka (19.5cm vietā bija norādīts 18cm). Uz 18cm pēdu es ņemtu 19cm zābakus, varbūt 19.5cm, bet ne lielākus.
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.