XS/S midi/maxi kleitas ar (pus)garām piedurknēm

Sveikas! Meklēju 34/XS izmēra (var arī S) kleitas ar garām vai 3/4 garuma balonveida piedurknēm un sweetheart dekoltē, zem krūtīm pieguļošas un zem vidukļa brīvi krītošas. Krūšu daļā var būt savilkumi, lentītes, cakas. Svārku daļa vēlams brīva, pakupla, ar volāniem vai, ja nav brīva, tad vismaz ar šķelumu.

Vēlamais garums - maxi vai midi. Bet var piedāvāt arī mini/virs ceļa, ja pārējais atbilst fasonam.

Bildes ieskatam. Kleitu krāsām un rakstiem attēlos nepievērst uzmanību. SVARĪGS IR FASONS! No toņiem pamatā interesē - baltie, zilie, zaļie, violetie, bet var piedāvāt arī citus toņus un rakstus, jo galvenais uzsvars uz fasonu.

Ja nav šāda piegriezuma kleitas, ko piedāvāt, izskatu arī šāda fasona crop topus komplektā ar midi svārkiem ar augsto jostasvietu.

Lūdzu, likt piedāvājumus šeit komentāros un uzreiz rakstīt klāt savu cenu un izmērus, lai nav jākavē vienai otras laiks. Ja kaut kas no piedāvātā iepatiksies, sazināšos personīgi. Paldies!
alisesss
Zara crop tops (xs) ar pusgarām balonveida piedurknēm, pliku muguriņu. Dekoltē gan citādāks, bet varbūt iepatīkas. Svārki nav komplektā, bet ja piepirktu klāt - ar vienkrāsainiem gariem svārkiem - konča. ❤️