Lūdzu rakstiet drēbju garumu

Mīļās pārdevējas, lūdzu, lūdzu uzrakstiet vismaz drēbes gabala garumu. Paldies par sapratni.
dalija.02
Galīgi nepiekrītu-nebūs gan ātrāk! Vēl pārprasa katru mēru pieteikumā(kaut sludinājumā skaidri uzrakstīts),tad mēra nez cik ilgi… Kas ņem,tas ņem uzreiz! Lielās mērītājas nekad neko nenopērk un pat ,,aizmirst’’ atrakstīt,ka neņems!😁
golden17
Kāda starpība raksta vai neraksta? Ievietoju sludinājumu ar visiem izmēriem, vēl privāti pircēja jautā- aizsūtu. Un ieliek beigās vienu zvaigzni jo redz "nederēja". Tad kāda jēga vispār jautāt mērus ja pašas nevar nomērīties?😀
minimaaliste
Piekrītu. Man nesen bija divi gadījumi. Pardevu legingus, jo pašai uz M izmēru bija par lielu. Loģiski, ka L izmērs tā tad. Vēl visus mērus norādīju. Beigās raksta, ka gribot sūtīt atpakaļ, jo viņai viņi nederot un tas neesot L izmērs. Kleita - man viņa par mazu uz M, tā tad S izmērs. Šī raksta man, tas nav S izmērs, tas esot L izmērs🤣🤣
viss-lets
Jā,par komentāru - pēc visiem mēriem pazūd 😃 precīzi,jo vairāk prasa visādus mērus, beigās tāpat neder 😃 kad tikko biju andele registrejusies,skrēju mērīt pat nakts vidū,lai tikai pircējs būtu apmierināts 😆😱 tagad? Nemūžam! Nemeru katru cm pēc pieprasījuma😑😆
lannx
Ja vēlies zināt - jautā. Nomērīt vai nē ir katras pārdevējas izvēle. Bet, ja nomēra un uzraksta, tad vismaz neatstāj cilvēku bez atbildes, kā te dara 90% pircēju. Un šī tēma "meklēju" sadaļā neiederas
aigas_perles
Es 90% esmu samērījusi jau sludinājumā un tiešām ir daudzas, kas neprot pašķirstīt nākamo bildi, kur ir mēri un pat bilde uz augumu. 😬
icequeen
Jā, tā ir praktiski vienmēr, kam vajag nomērīt garumu, platumu, augstumu, dziļumu un visu iespējamo pat padies nepasaka par mēriem.
sopaholike_01
Mērītājas neņem, tirgoju drēbju maisu ar jaunām un mazlietotām drēbēm par simbolisku samaksu, tur dažas ar kukū...man prasa katru drēbi pārmērīt ...🤣🤣🤣par mazāk kā 1 eiro gabalā 😆😆😆
golden17
Pārdodot komplektus piekrītu!- loģiski ir norādīt izmēru. Man arī vienreiz bija 50 vienību komplekts un prasīja lai visu izmēru😀 Bet ja runa iet par vairāk bildēm un visu pārējo- loģiski neviens kaķi maisā nepirks
lena-lena
Absolūti nepiekrītu, ka tās, kuras prasa mērus- neko nenopērk. Pirmkārt mani kaitina tie sludinājumi, kuros NAV norādīti mēri, jo man šķiet, ka visi zin, ka dažādiem brendiem/ modeļiem mēri atšķiras.
Arī pati jautāju papildus mērus, ja tie nav norādīti un man tas ir svarīgi- ja es esmu 182 cm gara- es negribu nopirkt bikses, kuru garums nav norādīts sludinājumā, bet saņemot tās, es konstatēju, ka tās man ir bišķi pāri celim!!!
Pati lieku mērus sludinājumā, ja potenciālais pircējs man jautā papildus mērus- mani tas nekaitinu, jo gribu, lai pircējs saņemot savu pirkumu ir apmierināts un priecīgs.