Piesakos, bet neatbild!

Pieteicos pie Karīnas Reinsones bērnam uz zābaciņiem, jau gandrīz nedēļa kā pagājusi, taču cilvēks neatbild, kaut gan pēc datiem šeit redzams, ka pēdējo reizi redzēts šodien no rīta! Vai tad ir grūti atbildēt, ka zābaki jau ir aizrunāti - uzliktu kaut vai zīmi, ka ir rezervēti. Cilvēks ir no Aizkraukles, es viņai piedāvāju, ka nopirkšu "no rokas", aizbraucot līdz pašai Aizkrauklei, kas man nesagādā problēmas, bet nekādas atbildes.
inky
Man no otras sērijas - 3 pieteikumi manām Pērlēm:
1. jau laicīgi atteicās, ka nav tas, ko iedomājās.
2. pēc nedēļas ignorēšnas, kad uzplijos, kā tad paliek ar pirkumu, kuru tā vajadzēja (caur Omnivu), atteicās, ka iegādāts jau cits.
3. pirms 2 dienām apjautājās, vai kādreiz esmu pie Brīvības pieminekļa, lai pērli dzīvē varētu apskatīt, atteicu, ka reti. Plāni pamainījās, vakar aizrakstīju, ka rītdien centrā varu pievest klāt. Šodien ienākts portālā, bet atkal/joprojām klusums.
Toties pie visiem 3 sludinājumiem joprojām uzrādīts, ka saņemti pieteikumi.
Varu tikai minēt, ka no malas noteikti izskatās, ka esmu pārdevējs, ar kuru neko nevar sarunāt, jo pieteikumi ir, bet atsausmes/pārdošanas darījumi ne :(
Ilze Zelča
Deniss, kāpēc nekorekti būtu atteikt pieteikumu, ja pirmie divi pircēji vēlas, lai sūtu ar pakomātu, bet trešais piesakās pats tās dienas laikā atbraukt pakaļ precei?
Bet tomēr, tie pieteikumi, ja arī tādi ir, tad būtu vēlam tomēr, lai tos redz maksimums tikai pats pārdevējs.
Ilze Zelča
Līva, visu cieņu jūsu lapai, taču, ja sāk aizstāvēt kaut kādus konrētus cilvēkus, bet tajā pašā laikā nelaist cauri parastus pārdevējus, tad piedodiet, labāk izdzēšat mani un uz redzēšanos - vairāk sāk izskatīties, ka šie bērnu zābaciņi stāv skata pēc, lai redz, ka ir kaut kas vērtīgs portālā - mārketings.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.