Каталог

Kur dabūt apģērba līmlenti?

Dāmas, HELP!
Jādodas uz pasākumu pēc nedēļas, ir atrasta lieliskā kleita, tikai tai ir viens āķis - krūšu daļa brīvi kustās, tāpēc pastāv 100% iespēja kādu "apžilbināt" ar neplānotu 18+ šovu no manas puses. :D Kleitai ir kaila mugura un priekšpusē ir līdz nabai dziļš, gana plašs izgriezums, tāpēc lipīgais krūšturis ("vistas filejas") neder, krūšu galu uzlīmes obligāti izmantošu, bet, lai sabiedrībai nenāktos skatīties arī uz tām, meklēju AUDUMA LĪMLENTI, ar kuru apģērbu pielīmēt pie miesas.
Zinu, ka tādas līmlentes eksistē, bet nezinu, kur dabūt. Līdz pasākumam netikšu ne uz vienu veikalu, tāpēc meklēju ieteikumus, kur internetā iegādāties šādu kvalitatīvu, drošu, pamatīgi noturīgu līmlenti, lai saņemtu to šīs nedēļas laikā?
Ja jums ir pieredze arī ar citu veidu "stiprinājumiem", kur apģērbs jāpielīmē pie miesas, priecāšos par ieteikumiem un idejām! Makgaiverene? Kādu tehniku izmantojāt un kā panācāt, ka apģērbs turas vietā, un, ņemot nost līmlenti, vietā turas arī miesa? Citas parastās līmlentes un skoči neturēsies pie miesas. :(
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.