par Tigi

Sveiki! :) Jau ilgu laiku galva griežas starp milzīgo matu kopšanas līdzekļu klāstu, meklējot to savu "īsto" produktu. Tā kā jau ir apnicis mēģināt, vēlos uzklausīt viedokļus un reālus pieredzes stāstus, nevis reklāmas un slavas dziesmas. Man pašai mati ir trausli, sausi un tiem ir tendence šķelties. Vēlos uzzināt, vai Tigi produktu līnija varētu man palīdzēt. Uzklausīšu arī citus ieteikumus/komentārus. Ja ir kādi dabīgi ļīdzekļi, kas varētu man palīdzēt, labprāt ņemšu vērā :))
janetajumtina
Sveika!
Par cik man pašai ir izauguši ļoti gari,bet reizē arī trausli un ar tendenci šķelties,šo to varu ieteikt.
Nav obligāti frizieru apmeklējumi,pati vari reizēm ar asām šķērītēm iziet cauri šķipsnām,apgriežot tikai nolūzušos galus. Man tas ir vienīgais variants,nezaudējot garumu.

Ko smērēt matos?Es lietoju visvienkāršāko virgin coco eļļu,paturu pa dienu 1-2 stundas,izmazgāju. Katru reizi rezultāts ir wow :)

Šampūnus esmu mēģinājusi daudzus,pat ļoti(ironiski,bet ne no Tigi). No tiem milzīgu efektu negaidu,jo visi principā vienkārši izmazgā. Ikdienā lietoju pantene un man vispār nav starpība-dārgs vai lēts šampūns.

Kondicionieri/maskas- pa lielam vienkārši jāiet cauri ,meklējot to,ko mati akceptē,galvenais,lai mitrina matus. :)

Eļļas-vislabāk varu ieteikt no Kerastase vai Biosilk.

Pa lielam nekāda cita maģija nav,jo katrai mums ir individuāla struktūra ,kas der vienam,neder citam.

Mūsdienās(neesmu mēģinājusi vēl) ir ļoti daudz matu procedūras,kuras piepilda matus,mitrina.Pati apsveru šādu domu un iesaku arī Jums,jo tas varētu būt ar vislabāko rezultātu. :)


Sapnis ir arī par zīda spilvendrānu,attiecīgi guļot,neberzīsies mati un nebūs pakļauti opcijai šķelties.

Karstuma ierīces? Yeaa,vajadzētu nelietot,bet,ja nelietošu fēnu,tad sveicinātas krēpes :D Par laimi eksistē spreji pret karstumu un ir ļoti vienkārši pārbaudīt vai spreji darbojas vai nē. Uzpūt uz rokas,pieliec(nepieskaroties,loģiski!) ādai taisnotāju un skaties kāda ir starpība starp vietu,kur uzpūsts sprejs un starp vietu uz ādas,kur nav.

Kopumā garus matus ir grūti kopt,vienmēr būs kāds čakars.
Gribu piebilst,ka vēl pirms dažiem gadiem mati bija īsi,pat nesniedzās pāri pleciem.
Pārstāju krāsot regulāri. Tagad ir dabīgais tonis,atjaunoju reizēm(1-2x gadā) toni ,jo saule saraibina matus.



Jebkurā gadījumā varam aizmirst,ka sašķeltus matus var salabot,tie vienkārši ir jāapgriež un jāmeklē risinājumi kā turpmāk novērst šķelšanos.

Pievienoju bildi pielikumā ar matu garumu,kuru ikdienā nākas cīnīties.


Arī labprāt uzklausītu ieteikumus! :D

Tigi manā uztverē ir tieši tādi paši šampūni un kondicionieri kā jebkuri citi,neesmu īsti dzirdējusi,ka tur būtu kas īpašāks.
siciliana
Shis ir labs. Tilpums gan shampunam,gan kondicionierim 750ml. Pardod Rimi par aptiveni 22/24€. Bet ne vienmer pieejams. Nesen paradijas ari Drogas. Ljoti laba cena par sho tilpumu.
madiminka
Ļoti vnk, regulāri jāmaina gan šampūns gan kondiconieris( mati pierod un efekts pazud, lietot attiecigi sampunus matu tipiem, sausi, trausli, krāsoti utt.), matus žavet tikai aptinot ar dvieli-neberzet, pec iespejas mazak izmantot žavetaju un ari taisnotaju. Pamaset zavejot galvas adu. Eļļiņu matiem ar sad tad pamainit, biosilks,stendera, avonam utt. Regulāri iepūst matos vnk parastu h2o un izkemmet.
Ka jau meitenes mineja kas vienam der tas otram ne, jaatrod pasam savs. Ar ikdiena izmantoju pantene un tad reizem ko citu, kas taja bridi uz akciju🙂
Mati aug griezdamies, frizieri apmeklēju ļoti reti.
Protams ja ir čirkaini un taa, tad jaizmanto cita taktika🤷‍♀️
andeletiesprieks
Kāpēc nevar gumiju? Baigi plēš matus vai kādi citi iemesli? :)) Jautāju, jo katru dienu lietoju gumiju, jo bez tās mati ikdienā traki traucē (nepatīk, ka lien priekšā sejai, mutē lien un citādi).
Ja kādreiz izdomāju pastaigāt bez matu gumijas, tad parasti izbesos ļooooti ātri, jo mati ātri, piemēram, vējā sapinkājas un labuma principā nekāda , ilgi jāizķemē un tad jau labāk būtu likusi gumiju. Varbūt kāda var ieteikt , ko darīt, lai tā nebūtu ?
Paldiesss :))
izpardodu-skapi
Kādreiz biju pirkusi, baigo efektu nejūtu (varbūt uz to laiku nebija tik ļoti sabojāti 😂). Pašlaik lietoju Aussie produkciju + izsmidzinamos līdzekļus un matu zidu, šī variācija liekas ļoti laba tagad un liekas ka palīdz matiem.
jaukuminnshhh
Par matu gumiju piekrītu , Pašai mati ir līdz dibenam ikdienā ir grūti veicot visādus mājas darbiņus , Tā nu gāju gulēt ar gumiju matos , cēlos ar to , līdz beigās pamanīju kā ir ,,iesēdusies,, matu gumijas līnija vietā kur tie bija sasieti + salūzuši tikai tajā vietā , Tagad sienu matus tikai tiešām ja bez tā nevar iztikt , Liekas jau nu kas tad tur ka sasieti mati , vainee ?! Bet tiešām bojā 😔
jaukuminnshhh
Tāpat arī fēnu lietoju reizi 2 mēnešos , Taisnotāju vēl retāk , Izmazgāju salieku visu liekamo matos un aidā , Bet matu gumiju sekām joprojām cīnos , arī friziere pateica , Kad tie lūzumi ir dēļ tā . ☝️
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.