Каталог

Kosmētikas paraudziņi

Iegādāšos paraudziņus kosmētikas, matiem, ķermenim, sejai utt.
klotjiks
Ļoti daudzām kosmētikas firmām ir pieejami nopirkšanai mazie tilpumi - 5-10 ml. Tie paši tilpumi kā paraudziņi iet reklāmas pasākumos. Tā kā neuzskatu, ka šo mazo tilpumu pārdošana būtu negodprātīga rīcība, ja pati par tiem esmu maksājusi naudu. Šādi pērku Madaras un Biodermas produktus, jo tā ir ērtāk paņemt līdzi gan darba izbraukumos, gan ceļojumos, gan ikdienā iemest līdzi somiņā
ali_niko
Piekrītu, plus Latvijā nekur gandrīz paraudzińus Tā pat vien nedod, lielākoties tikai ja tu kaut ko pērc, Tad kādu pārīti vai vienu iedos, jo pārdevējas pašas vińus šeit tirgo, arī testeri smaržām nav paredzēti pārdošanai, bet tādus šeit var atrast pilns un ne pa kapeikām..
janetajumtina
Interesanti,jo pašai ir pieredze,ka paraudziņi visur ir par velti un pat uzvaicājot pēc konkrētās lietas paraudziņa,to vienkārši iedod-gan Latvijā,gan visur citur pasaulē. Nekad par paraudziņiem neesmu maksājusi.🤷‍♀️Protams,tas nenozīmē,ka uzreiz vari dabūt veselu kaudzi!😂
Gandrīz jebkuram produktam,kurš man pieder,vienmēr esmu tikusi pirms tam pie paraudziņa,lai saprastu-man der vai neder.
Kā arī ir manīti teksti uz iepakojumiem-not for sale.
Kur jūs viņus pērkat?😂
Piemērs-Kiehls,Loccitane,Douglasā esmu tikusi pie sev visiem vēlajamiem paraudziņiem. Ja nav iepakojums,speciālā trauciņā konkrēto produktu atlej.



janetajumtina
Piemērs-es vairs nespēju iegādāties nevienu tonālo kremu,ja neesmu izmēģinājusi šo produktu vismaz lietojot vienu dienu uz savas ādas,tieši tādēļ šādos trauciņos to parasti ielej,ja palūdzu.
Tādēļ arī samulsa,kādēļ ir jāmaksā,jo neesmu maksājusi ne par vienu paraudziņu.
kikii.lii
Jā, taisnība, pilnīgi piekrītu 👍 man visur pasaulē, kur esmu bijusi paraudziņus iedod par velti. Tikai Latvijā pirmo reizi piem. Loccitane veikalā 10 gab. Piedāvā iegādāties par 3 €. Tapēc esmu gatava par SAPRĀTĪGU samaksu iegādāties no rokas.
janetajumtina
Jā,10 gab Loccitane internetā pa 3 eur var iegādāties,jo būsim reāli-10 gabali :D
Paraudziņi idejiski vienmēr ir 2-3 robežās,tādēļ iepriekš minēju,ka tas nenozīmē,ka veselu kaudzi var dabūt par velti no veikaliem. Citādāk tā jau jebkurš var nākt un prasīt no visa. Pat Sephorā,kurš ir pasaules top veikals,ir limitēts skaits,bet par velti,nevis par maksu.

Tiesa,šeit andelē ļoti daudzas pat padsmitos un pat pa 20 eur pārdod paraudziņus,kas jau ir stipri nesamērīgs pasākums.

janetajumtina
Viss ir vienkārši-nevajag radīt ilūziju,ka gribi kaut ko par velti,jo tas ir par velti(daudzas diemžēl tā dara,tad grābj visu un pēc tam nezina,kur to visu likt),vienkārši kopā ar konsultantu izskatiet aptuveni to toni,kas varētu derēt un palūdz vai ir kāds testeris,jo tomēr tonālie ir ļoti dažādi un āda tos uzņem dažādi,es negribu pa 40 eur nopirkt kremu,kurš varbūt vispār neder manai ādai. Toties,ja derēs pēc vienas lietošanas reizes perfekti,nedomājot skriešu nopirkt un būšu bijusi priecīga par to,ka varēju notestēt.
Manuprāt,tādēļ arī paraudziņiem ir limits,jo cilvēkiem ir tendence vienkārši grābt,jo par velti,neskatoties uz to vajag vai nevajag.
Visam ir jābūt cilvēcīgi.
Sanāca par daudz ierakstīt,atvaino,nebija doma spamot! Vienkārši ideja bija tāda,ka nekad neesmu maksājusi par testeriem,tādēļ izbrīnīja,ka citi maksā veikalā.
kikii.lii
Jā, es arī par to pašu, esmu atklājusi daudz jauna sev ar paraudziņiem un tiešām izbrīnijos, ka paraudziņi tiek piedāvāti par maksu, protams, ja daudzums ir liels tad var prasīt kādu sakarīgu samaksu
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.