korsete fitnesam vai waist shaper

Nopirkšu Waist Shaper fitnesam! Varbūt te kāda tirgo vai zin, kur nopirkt Rīgā, lai varētu piemērīt? Pievienoju Informatīvu foto komentārā.
zangmo-norzom
Adidas sporta krekliņš, elastīgs, stingais. M. Esmu nogriezusi birku, tādēļ sākumā sajaucu izmēru :) Atvainojos kārtējo reizi par foto kvalitāti ar manu mobilo. Krekliņš ir vienkrāsains, nekādu krāsu pāreju nav. Abi sporta, oriģināli, šis Adidas, korsete HEMA.
zangmo-norzom
Atvainojos, izmērs ir M, bet ticu, ka varētu derēt arī S :) No šīs nobrāzumu noteikti nebūs, jo stieņu un citu detaļu, kas jebkādi var traumēt vai ierobežotu kustību, vispār nav. Tajā pašā laikā jūtami balstoša, ļoti stingra pilnīgi pieguļoša sporta tipa korsete.
izpardodu-skapi
Liene es nopriku no vienas meitenes, kas ebay vai ali ir pirkusi, stienisi locas. taka neiesaku, neapskatijos kartigi un izradijas, ka tomer ir tie,kas lokas. labak nenozidot eirikus un nopirkt kvalitativu. No kvalitativas nebus vismaz nograzumi un vel viss kas.
zangmo-norzom
Man ir Šveicē nopirkta, kopējā, bez jebkādas aizdares (melna, ar augšiņu, HEMA, S), un mint krāsas Adidas climate sporta krekliņš, S, ja interesē, tikpat kā nav lietoti, tikai pāris reizes uzmērīti mājās, kur šeit to var nopirkt, nepateikšu :)
Ja mazums neatrodat un nav steidzīgi- tad tieši šādas, kā bildē - ir manītas gan e-buy, gan aliexpress. Jo fb grupās un citur ir manīts, ka tieši šīs pārdot par trīskāršu cenu!
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.