Hei, hei! DPD pakalpojums pašlaik nav pieejams. DPD sūtījumu varēsi noformēt rīt no rīta. Pateicamies par pacietību!

Paziņojums par ienākošo pastu!!

Tikai otrā dienā pavisam nejauši pamanīju, ka ir pienākušas divas vēstules! Kāpēc nav paziņojums par ienākošo pastu!?
Nezinu, vai tikai es īsti nesaprotu, bet, vēstules mēdz iekrist dažādās sadaļās, tas gan laikam ir atkarīgs no veida, kādā pircēja izvēlas kontaktēties ar pārdevēju. Proti, kad pircēja piesakās precei, sarakste nonāk sadaļā ''pirkumi'', bet, ja vēstule tiek rakstīta manuāli (es tā pieņemu), tad tā nonāk sadaļā "vēstules". Vismaz man šis šķiet diezgan mulsinoši. Ceru, ka izteicos sakarīgi.
diskopele
Sveika!
Jā , lai nejauktu pirkšanas darījumus ar parasto čatiņu, esam sadalījuši tās divās ienākošajās zonās, bet , ja tas nav pārskatāmi- ar lielāko prieku ieklausīsimies vēlmēs!
šī noteikti nav gala versija un plānojam to maksimāli novienkāršot!
Kristīne B.
Sveika, Līva! Pievienojos,ka grūti noreaģēt uz jaunākajām vēstulēm. Ja varu ko ieteikt nākotnei, tad tas varētu būt vai nu kāds paziņojums, kas atnāk uz e-pastu, ka man pienākusi jauna vēstule no andelemandele pircēja, vai nu kāda andelemandele lapas aplikācija telefonā, kur nāk paziņojumi, ka atnākusi jauna vēstule. :)
agi
Manuprāt, Andelemandele mobilā aplikācija būtu ļoti noderīga. Tā ļautu operatīvāk saņemt info par jaunām vēstulēm kā arī uz tām atbildēt. Tas tā - nākotnei :) Bet paldies, man ļoti patīk andelemandele lapa!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.