Каталог

Tēma - "Jauna prece"

Meitenes,pēdējās dienās esmu pamanijusi tādu lietu,kā pie jaunajām precēm ir ielikta lieta - Jauns,lai gan aprakstā redzu tikain2x vilkta,tikai 1x vilkta,nedaudz uzvilkta utt....mazliet uznāca sašutums par to,ka ja esi preci uzvilkusi kaut vai 1xreiz kur nu vēl 2xreiz un sauc viņu par jaunu? Meitenes jūs nopietni????? Jauns skaitās nevilkts vai tikai piemērīts kā arī ar birku!
Te ir opcija - Lietots,lieliskā stāvoklī ja esi kaut reizi viņu uzvilkusi!
Aktīvi meklēju jaunu kleitu un diezgan daudz šāda veida sludinājumus redzēju un atklāti sakot tas izbrīnija!

janetajumtina
Ieva,beidz,atceries to diskusiju,kur dāma pat sadusmojās,ka 5 eur IR atdošana par velti,jo tā nav nauda. :D Arī 1 cents ir nauda,lai cik smieklīgi neizklausītos,bet turklāt,ja reiz tā nav nauda,līdz šai dienai nesaprotu-kādēļ tad nelika pārdošanas sludinājumā par maksu? :D
dina20
Ak jā , pilnīgi piekrītu ! 😃😃 nesen skatījos meitiņai kādus komplektiņus , sadaļā - lietots , lieliskā stāvoklī un pamanīju tik lielisku pērli, kurai bija minēts "Ir viens pleķītis ,bet tā lieliskā stāvoklī" 🤫😁
klotjiks
Bet, ja godīgi - esmu nopirkusi "lietots, lieliskā stāvoklī", bet ar vienu pleķīti. Manā gadijumā tā bija jaka bērnam priekš dārziņa un to, ka jaka super pilda savas funkcijas (lietus/vēja necaurlaidība) es novērtēju vairāk nekā uztraucos par to mazo pleķi. Tā bijusi mana individuālā pieredze un mans sibjektīvais viedoklis.
janetajumtina
Šādi sludinājumi ir patiesi daudz. Nu kā var lietots būt jauns?
"Tikai pāris reizes uzvilkts","uzvilkts tikai uz vienu stundu","tikai pamēģināts",cmooon!😂
Varbūt jāsāk vēl likt vienu reizi vilktas apakšbikses,jo ,hey,vienu reizi vilkts,bet jaunas!🔥😂
Esmu šādus sludinājumus nodevusi adminiem,bet diemžēl bez izmaiņām.
klotjiks
Patiesībā bēdīgi. Kādreiz bija patīkami iepirkties, pēdējā laikā andele pārvērtusies par "bada spēlēm". Pašai ir sanācis iepirkties ar "jaunu" vai "pāris reizes vilktu". Mans "lietots, ar trūkumiem" sludinājums stāv, nevienam nevajag, bet principā lietu stāvoklis ir krietni labāks par citu "jauns" vai "paris reizes vilkts"
klotjiks
Komunicējot uzdodu konkrētus jautājumus, kur pārdevēja paslavē savu preci, bet fiziski sanemu un redzu pretējo - zābakiem papēži izdiluši; lipekļi nelīp vispār; jakai rāvējslēdzis tāds, ka pati ciet nefabonu bez spēka pielietošanas, kur nu vēl 3 gadnieks; jakai esot pāris traipiņi, rezultātā tik pleķaina, ka mana mēnesi vecā gridas lupata tīrāka; bet visam tak firma, dēļ tā vien cena jāuzliek. Un šitā neapmierinatība, kad Tu pasaki, ka esi vīlusies, jo taču uzdevi konkrētusjautājumus. "Jūs vispār zinat, cik tas veikalā maksā?" Jā, zinu. Bet vai tas, ka pilnīgi novalkātu draņķi pārdod kā bez maz lieliska stavoklī esošu Tev rada godu?
zane-f
Domāju, ka pie vainas daudzu ne pārāk spožais materiālais stāvoklis.
Cilvēkam tā lieta dārgi maksājusi, bet zobus sakodis- nopircis un jādabū tak daļa naudas atpakaļ. Tādēļ cenšas no tā sū...izspiest cik vien var.
andele.mandele
Man bieži vien jābrinas par to cik dārgi šeit pārdot lietotas drēbes, it īpaši bez firmas, nu tīrākās humpalas par patsmit eiro sākot. Es vienkārši nesaprotu kapēc tādas cenas liek ja goda vārds humpalās par 2 eur var nopirkt.😂😂😂 Un es nesaprotu kur rodas cilvēki, kuri pērk par tādām summām.😂😂😂 Šeit laikam darbojas sistēma, jo dārgāk jo labāk. 😂😂😂
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.