Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Lūpu palielināšana!

Sveikas!
Atsauksmes? Patìk/nepatìk?
Var bùt varat ieteikt labu ārstu?
Dzēsts lietotājs
Man arī interesētu!!! 🙌 Vēlētos uzzināt atsauksmes un vislabāko meistari šajā jomā!

Atsauksme no manas puses!
Pirms pusotra gada biju veikusi lūpu palielināšanu, nu filleris ir izgājis un nepieciešams veikt atkārtotu procedūru.
Tā kā pirmo reizi veicot lūpu injekciju, ievācu diezgan maz informācijas, un paļāvos uz viena cilvēka ieteikuma. Nedariet tā! Mana kļūda. Rezultātā tiku pie sliktas kvalitātes lūpām, un izveidojās granulomas. Kā arī lūpu kaktiņos šo injekciju netaisa, taču meistare pie kuras biju, to izdarīja rezultātā izveidojās neglīta rieva pie lūpu kaktiņa, kas ir saglabājusies vēl tagad.
Lūpu filleru injekciju veicu Jelgavā. Pie diezgan izslavētas meistares, kurai pašai savs salons. Taču pēc tam uzzināju, ka ne man vienīgajai ir pavirši veikusi savu darbu. Kā arī procedūras laikā izsaka replikas par matu struktūru. Uzskatu, ka ļoti nekompetenta “speciāliste”. Es domāju, ka dāmas no Jelgavas sapratīs par kuras kosmetoloģes iet runa.
capusja
Zinu par kuru “meistari” iet runa . Pati biju šajā salonā uz sejas aparātprocedūru . Izskatos jaunāka par savu vecumu , bet man jau steidzās “ieteikt” visādu botoksu-fileru- injekcijas , kuras man steidzami ir jāveic ! 🤦🏻‍♀️
Dzēsts lietotājs
100% piekrītu, pareizi darat, diemžēl manā gadījumā-no kļūdām mācās. Kaut gan meistaram ir jābūt atbildīgam par savu darbu, ja nesanāk tā lieta, tad to nevajag darīt.
Bet Latvijā uzskatu, labi kosmetologi gaužām maz, paskatoties IG kādus mākslas darbus veido Maskavas speciālisti (lūpu un sejas kontūrplastikas). Latvijas meistari nobāl. Reti kurai dāmai Latvijā ir uztaisītas skaistas lūpas. Lv kosmetologi tikai salaiž filleri īsti pat nepiedomājot pie formas un sejas vaibstiem, kas cilvēkam piestāv. Galvenais, ka tikai lieta izdarīta un samaksa par to savākta.
Par “baby doll lips” vai “russian technique lips” Lv nemaz nav ko runāt tālu no tā mūsu valsts meistari, kur nu vēl uzticēt Lv kādai sejas kontūrplastiku.

Varbūt Rīgā viesojās- strādā kāda Kosmetoloģe no krievijas, ja kādai kas zināms, lūdzu padalaties? 🙌
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.