Man ilgus gadus nelīdzēja ne kolagēns, ne tās placentas ampulas. Jēgas nekādas no viņām, izmēģināju daudz daudz dažādus līdzekļus. Līdz nonācu līdz crescina. Jā, dārgi. Bet tas rezultāts. Tagad esmu kā ezis. Ļoti daudz mazi mati, un nekrīt ārā praktiski vispār. Placentas ampulas vispār nekādu reakciju nejutu. Šīs ampulas ieliekot matos uzreiz var just reakciju , ka kaut kas notiek, takā nedaudz kutinoša sajūta galvas ādā. Katra centa vērts.
Lietoju jau gadu Iconfit kolagenu www.iconfit.lv Nagi ljoti atri palika cieti. Pec 2.menesha sajutu uzlabojumus locitavas. Sto arrivando! poga tema bija tieshi celji. Mati aug lenam un daudz jaunos matinjus pamaniju pec meneshiem 5-6. Un tagad vel daudz jaunu. Kolagens ir 👍 un tas ir jalieto regulari.
Man un draudzenēm šis vienmēr palīdz matu augšanai - izejot kursu kā norādīts uz iepakojuma, mati vienmēr ir izauguši garāki. Katrai no mums gan atšķirīgs augšanas ātrums.
Esmu mēģinājusi visas Placenta amuplas (gan Actic, gan parastās) - rezultāts ļoti minimāls vai pat nemanāms.
Crescina Transdermic ampulas - rezultāts jūtams mēneša laikā, bet dārgs pasākums. 3.maizgāšanas reizē neviens matiņš vairs neizkrīt. Tiešām ONE LOVE, bet, kā jau minēju, dārgs pasākums...
Crescina Transdermic ampulas - rezultāts jūtams mēneša laikā, bet dārgs pasākums. 3.maizgāšanas reizē neviens matiņš vairs neizkrīt. Tiešām ONE LOVE, bet, kā jau minēju, dārgs pasākums...