Ko izvēlēties?

Varbūt gluži nav par tēmu, bet šo atradu par labāko iespēju. Esmu TET kliente ilgus gadus. Pēdējā laikā uzmācīgi zvana Balticom pārstāvji. Protams, ka piedāvā ievērojami zemāku cenu par TV un internetu. Ar TET pakalpojumiem esmu apmierināta, bet no 01.09 paceļ cenas. Ko varat teikt par Balticom provaideri? Kvalitāte, pakalpojumi, attieksme utt.?
moniko
Sveiki!

Man ir līdzīga situācija, bet Balticom neviens neiesaka. Un man arī nemaptkī viņu uzmācība - pārstāvji ir nākuši uz māju un reklamējuši sevi, bet nepielkājīgā veidā - ieliek kāju durvīs un neiet prom. Nesaprot, ka man neinteresē viņu piedāvājums, ja skaidri un gaiši nepasaka - ejiet prom. Tā pat strādājot projektēšanā, šī firma izvirza bezkaunīgas, prastas un nevajadzīgas prasības tikai par labu sev, ne ar vienu nerēķinoties. Turklāt no cilvēkiem, kas bijuši pieslēgušies esmu dzirdējusi, ka internets darbojas slikti. Kopumā Balticom uzņēmuma politika man nepatīk - pēc iespējas dabūt vairāk patērētāju, bet kvalitāte un attieksme no pašu puses kāda ir, tāda ir, samierinaties. Turklāt, arī attiekties no viņu pakalpojuma esot tīrā elle.

Es apsveru Bites piedāvājumu. Varbūt Jums ir kāds labs atklājums? Labprāt uzklausītu.
mellene-333
Tieši tā,bija Baltcom 7 mēneši internets sliktā kvalitātē,zvanot un risinot problēmu,1 mēnesis pagāja,kamēr tomēr izlēma sūtīt meistaru.uzlabojumu nebija.atteicāmies un vēl bija jāmaksā 4 Men par neko,jo līgumā bija atrunāts uz gadu.pff.neiesaku.
wardrobe_
Mums arī visu laiku bija TET (TV+internets), maksājām ap 30 eiro mēnesī.
Pagājušajā ziemā izdomājām pamēģināt atteikties un lietot internetu no mobilā telefona taisot hotspot (jau bija bezlimita pieslēgumi), TV mums arī automātiski savienojas ar telefona internetu un izmantojam GO3.
Salīdzinot, sanāk katru mēnesi ietaupīt 25 eiro un nekāda vaina. Vispār nenožēlojam izvēli. 😁
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.