roboti putekļu sūcēji , kam pieredze ?

Kuru jūs ieteiktu / neieteiktu
plusi/ mīnusi
ļoti gribu i robotiņu, skatos ko piedaava tele2 , nezinu kurš ir labāks un sliktāks , vai jàorientējās kurš dārgāks tas labāks? 😄
le-noir
Man ir viens vecs.. :D Patiesībā ir ok, ja uz grīdas nemētājas mantas.
Trūkumi šobrīdējam, kas, visticamāk modernajiem ir atrisināti:
Telpas "mapošana" - mans brauc pa dīvainu algoritmu, kas atkarība no sākupozīcijas, var iekļaut ne visu telpu, jo telpa nav kvadrāta, man ir mēbeles :D
Augšējie sensori - iesprūst zem dīvāna, ķerās datorkrēslā un sitās skapīšos ar pacēlumu, jo neredz šķērsli kā sienu.
Abi trūkumi noteikti ir atrisināti jaunākās paaudzēs, mans tiešām ir teju vectētiņš.
Tālvadība ir jauka ekstra.
Pirkumu nenožēloju, jo daudz ērtāk kā staipīt putekļu sūcēju, arī mazāk laika aizņem, varbūt biežāk jāpalaiž, bet tas laiku netērē.
iRoboti (kā zīmols), gadus 4 atpakaļ, 2 kolēģi bija nopirkuši un abiem tieši pēc garantijas beigām nobeidzās baterijas neatkarīgi no lietošanas daudzuma, nezinu, vai šī vaina tiem joprojām eksistē. Mans Samsung stulbais vectētiņš joprojām rukā vairāk kā 1 ciklu ar pilnu bateriju.
le-noir
Papildinot pārējos komentārus, manam visas birstes viegli iztīrāmas, slotiņas ar skrūvgriezi nost un matus no visām pusēm var izņemt. Pāris slotiņas tikai esmu nomainījusi, jo pašas slotiņas pašķīst no griešanās un berzes.
Un putekļu sūcējs nav obligāts, vismaz es izmantoju tikai robotu un slapjo slotu - robots tīra ikdienā, bet zem mēbelēm, stūru tīrīšanai utml pēc nepieciešamības izmazgāju. Traki patīk, ka nav vairs kaut kāds milzu sūcējs kaut kur jānobāž un jāstaipa no rozetes uz rozeti.
olia29
Ieteiktu Xiaomi, man pašai savādāks,LV nav nopērkams, funkciju pilda labi,gan gružus savāc,gan arī mazgā! Draudzene nopirka MI un skatos,ka tas vēl čaklāks😄Bet tomēr bez parastā putekļu sūcēja neiztikt,nu vismaz man,jo katru reizi bīdīt visas mēbeles,lai robots iebrauc stūros,nav iespējams 😄
minimaaliste
Man pieredze ar irobot roomba. Nesūdzos. Ja mājās papagaiļi, suņi, kas piegružo, tad der ideāli šāds maziņš palīgs. Izmantoju reti, jo man ir obligāti jāveic mitrā uzkopšana. Lai neceltu augšā putekļus ar parasto slotu, tad izmantoju robotiņu. Mammai paklājus robotiņš tīra ļoti labi. Vienīgais mīnuss viņiem, mēdz kaut kur iesprūst 😂
bfi34
Roborock 5s max!
Tagad ksenukai uz atlaidem tiesi!
Minusi: jebkurs robots ir tikai ikdienas paligs, uzruret maju tiru.
Vienu reizi kkada perioda (2-3 ned) vismaz jatira pasai ar slotu, lai ielistu visos kaktos, jo robots sturus neizitiris. Tas protams katrai savs tiribas limenis, es pedante man vajag lai viss butu ideali tirs.

Plusi: sedi gulta no rita iesledz robotu, pec 10 min vari staigat un nekas nelip klat pie kajam. Nevajag pasai skraidit ar suceju.
Roboroks ir loti jaudigs, labi iesuc mazus puteklus.
Lieliski mazga, bet jarekinas, ka ar to slapjo lupatu vnk parbrauc pa gridu nevis citigi atmazga plekus, ja ir netirums, tad jamazga pasai.

Ideals kombo rokas puteklu sucejs + robots. Abi lieliski papildina viens otru.

Kamer robots suc vienu istabu, tikmer es jau mazgaju citu.

21 gadsimta japadara sava dzive max ertaka, it ipasi ja musdienu tehnologijas to atlauj. Mans labakais pirkums, nevaru beigt priecaties.
Man vel rokas sucejs gridu skrapeja, tad robots visu loti delikati satira bez skraoejumiem.
amssi
Man Robots putekļu sūcējs Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro. Ļoti patīk. Gan sūc, gan mazgā. Var izvēlēties dažādas jaudas. Caur aplikāciju var likt robotam iztīrīt kur vien vēlies. Vienīgais mīnuss, ka apakšējā birste ik pa laikam būs jāpērk jauna, jo var aptīties mati grūti iztīrāmās birstes vietās un birste tā dēļ vairs normāli nefunkcionēs.
olia29
Tas gan,mati aptinās regulāri,diegi kaut kãdi nez no kurienes utt.,bet manam komplektā ir papildus birste,birstes tīrītājs,papildus lupatiņas un arī tās rotējošās ūsas😄Bet priekš Xiaomi to visu var nopirkt šeit pat LV,tajā pašā RDelectronic redzēju!☺️
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.