Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Botox matiem

Kura ir likusi un kādas atsauksmes? Vai ir kāda likusi pati mājās? Paldies
evushix
Liku pie frizierītes, bet tik tiešām mati ir gludi, skaisti un spīdīgi, bet ar vienu reizi gan ir par maz. Man ieteica likt arī keratīnu vēlāk. Man īsti pēc šīm procedūrām nekas nemainījās turpmāk, tāpēc nevaru teikt, ka pilnīgi izveseļo matus. Vismaz man tā bija, nezinu kā citām. Jāliek visu laiku atkārtoti ik pēc laika, ja grib ilgāku noturību. Ceru, ka atsauksme un mans viedoklis noderēja! Jauku Tev dienu! ☀️😊
maddeira
Noteikti iesaku.
Man mati bija bez spīduma,sausi lai arī kādas maskas liktu. Dēļ krāsošanas un taisnošanas protams sabojāti.
Ieliku augustā, man personīgi, uz mēnesi mati bija ideāli. Nevajadzēja taisnot, spīdīgi un gludi. Otrajā mēnesī sāka izzust taisnojošais efekts, bet matu kvalitāte ir tiešām uzlabojusies! Tagad pat ir paaugušies un nelūst.
Drīzumā braukšu pie savas frizieres un likšu vēlreiz.
Esmu likusi keratīnu pati sev. Noteikti to nedarat. 😂Dabūju nogriezt matus, jo palika kā pakulas-neizķemmējami un sausi.
Vispār ar keratīnu esot jāuzmanas, ne kura katra var likt. Tas vairāk esot domāts bieziem matiem. Man pašai ir smalki tādēļ arī viss bija slikti. 😅
lake-baikal
Man ir bijis gan botox, gan keratin (gan tas, pēc kura var mazgāt matus jau nākamajamā dienā, gan tas, kurš jātur 3 dienas pirms pirmoreiz mazgā matus), baigo atšķirību starp viņiem nejutu, saka, ka botox ir veselīgāks. Bet pieļauju, ka daudz ko nosaka arī tas, ar kādiem produktiem liek un cik pareizi meistars visu izdara. Man pašai ir plāni, trausli mati. Pēc šīm procedūrām vizuāli mati paliek ļoti plāni, jo viņus maksimāli nogludina, iekapsulē katru matu, pieglauž visas matu zvīņas, kas atvērušās, kas dod to nekopto matu efektu un viltus apjomu. Tāpēc plānu matu īpašniecēm neiesaka, jo pēc procedūras vispār liekas, ka palikuši pieci mati uz galvas, taču pieskaroties ļoti maigi, zīdīgi, un spīd ļoti skaisti. Bet, jo biežāk mazgā, jo ātrāk tas spīdīgums pazūd. Un arī, lai efekts ilgāk turētos vajag mazgāt ar šampūniem, kas nesatur parabēnus, sulfātus, SLS u.c. matiem nedraudzīgās vielas, kas noēd gan uzlikto keratīnu, gan mata dabīgo keratīnu, bet veikalos ļoti grūti atrast šādus produktus, kas nesaturētu kaut vienu no šīm kaitīgajām vielām, pat profesionālajos produktos, ko reklamē esam bez šīm kaitīgajām vielām, palasot sastāvu, tomēr tās tur atrod, tāpēc cītīgi jālasa sastāva etiķete, nevis tas, ko šampūna apraksts sludina. Par matu taisnumu nemācēšu komentēt, jo pašai ir dabīgi taisni mati. Personīgi man liekas, ka keratīna efekts uz manis bija ilgāk jūtams, bet arī, kā jau minēju, iespējams, atkarīgs no produktiem, kas tika izmantoti. Vislabāk man patika, kad pirmoreiz man lika keratīnu ar firmas Chocococo produktiem, kas ir bez aldehīdiem, jo toreiz efekts saglabājās vizuāli visilgāk. Taču pēc šiem produktiem tās trīs dienas matus nevar mazgāt, likt aiz ausīm, saņemt astē, tāpēc tām, kurām mati ļoti taukojas, varbūt labāk citus produktus izmantot. Par mājās likšanu, ja nemāk likt, labāk neriskēt, ja negrib sačakarēt matus un dubultus izdevumus pēcāk. It kā jau, piemēram, tiem pašiem Chocococo ir instrukcija, kā ielikt mājas apstākļos, bet jebkurā gadījumā, tad atrast otru personu, kas to var rūpīgi, pacietīgi izdarīt, jo pati jau tu galvas aizmugurē nevari tik viegli piekļūt.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.