Nopirkšu par simbolisku cenu parasto padomju laiku dzīvsudraba termometru. Omei nejauši saplīsa bet ar tiem jaunajiem digitālajiem viņa neprot rīkoties.
Sludinājumā bija rakstīts ''par simbolisku cenu''. Jūs laikam domājat ka mūsu nelaimīgie pensionāri ir miljonāri! Viņa par 10 eiro labāk sev paēst nopirkt nevis jūsu nenormāli dārgo termometru! Būtu labāk nokaunējušies ko piedāvāt par tādu cenu un uzvārīties. Ne jau led televīzoru lūdz piedāvāt par simbolisku cenu bet vecu padomju laiku termometru. Kā jums vispār nav kauna...kur ir jūsu līdzjūtība pret vecu nabaga pensionāru...
Par ko jakaunas😏
Kas jums ir simboliska cena 1 eur? Tad tas ir janorada 👆
10 € musu laika nav nekas, un sie termometri tiek tirgoti lidz 20€ , praktiski viss no padomju laika maksa un ne maz 👆 to nakamreiz nemiet vera.
Mes te visi uzvaramies😆 tada dzive
nu ja jūs uzvārieties tas nenozīmē ka visi uzvārās! un es sludinājumā norādīju ka par simbolisku cenu! 10 eiro nu baigā simbolika laikam jūsu skatījumā :)))
Paldies, visu labu, vārieties tik tālāk :)))
Labs. Bet no kratīšanas var palikt bez rokām. Atceros, farmaceite teica, ka jāpatur istabas temperatūrā, tad vieglāk nokratīt. Nav taisnība. Turklāt termometru neturu pagrabā, tas vienmēr atrodas istabā plauktā.
Tā ka, brīdinu, grūti nokratāmi tie mūsdienu termometri.
Paldies, bet šis ko piedāvājat ir bez dzīvsudraba un ar kaut kādu kratīšanas ierīci galā :) diemžēl tāds neder.. bet man jau piedāvāja par pāri eiro tādu kā man vajag. Visiem liels paldies.
Kas jums ir simboliska cena 1 eur? Tad tas ir janorada 👆
10 € musu laika nav nekas, un sie termometri tiek tirgoti lidz 20€ , praktiski viss no padomju laika maksa un ne maz 👆 to nakamreiz nemiet vera.
Mes te visi uzvaramies😆 tada dzive
Paldies, visu labu, vārieties tik tālāk :)))
www.apotheka.lv
Tā ka, brīdinu, grūti nokratāmi tie mūsdienu termometri.