Meitenes,esmu tvaika gludekļa meklējumos. Kādu jūs ieteiktu? :) tieši interese no Philips klāsta. Šobrīd sliecos uz Philips Steam&Go GC362/80. Varbūt varat padalīties atsauksmēs tieši arī par šo modeli,ticu ka kādai noteikti šāds jau ir 🤗🥳
Paldies,par to ūdens tilpumu jau sapratu,ka nebūs nekāds lielais 😁
Bet galvenais,lai forši ātri tomēr izgludina,patīk funkcija ka ar šo drēbes varot gludināt pakarinot drebes uz pakaramā 🙈
Man arī ir šis philips modelis, it kā viss apmierina, jo reti sanāk kaut ko gludināt, vasaras periodā biežāk…Piekrītu par ūdens tilpumu, tas ir tik maz, ka pietiek vienai kleitai. Ja jāgludina vairāki apģērbi, var teikt pēc katra apģērba jāuzpilda ar ūdeni. Ieteiktu pirkt ar lielāku tilpumu. 😊
Man ir šis Philips modelis un es esmu sajūsmā par šo ierīci. Man nekad nav paticis gludināt, taču ar šo viss ir viegli un ātri. Arī priekš apģērba( volāni, sakrokojumi, žaketes piedurknes, smalkvilnas izstrādājumi) šī metode ir daudz labāka, jo nav nevajadzīgs karstums un iegludināša.
Bet galvenais,lai forši ātri tomēr izgludina,patīk funkcija ka ar šo drēbes varot gludināt pakarinot drebes uz pakaramā 🙈
Noteikti varat papētīt arī citas firmas 😉
Sapratu jau,ka tādu Philips laikam īsti nav vērts tomēr iegādāties 🙈🤭